30 november

                   

Idag har jag nästan bara tagit de lugnt. Kl fyrsa kom släkten och min syster och kusin firades lite i förskott. (hon fyller igentligen 1 dec) Sen ca 7 drog jag ner på stan och träffade min sötnos en stund. Efter de hem till elin, vi skulle plugga men de slutade med att vi drog hem till mig för att plugga natten lång! Vi har laddat upp med massor av energidricka som tur är (Y). Btw, var sociala vid msn inatt lär behöva      


                    

                

                                Lite bilder från dagen kanske kommer mer ;)
 

28 november

Jag ska börja med att säga, fredagen var inte den bästa men jag hade ändå riktigt kul! Gick aldrig in på up, skulle egentligen gjort men av något speciellt skäl blev de inte så.

Nu då sitter jag på mitt rum och gjör absolut ingenting! men efter maten så drar jag till elin å sedan fortsätter vi mot stan:).

I fredags var de fest!


26 November

Idag har dagen ägnats åt att redigera gamla bilder.
Klaga inte på redigeringen, men på något sätt tycker jag bilden säger mke.
De är lix inget förbestämt hur man ska se på den.  säg gärna hur ni ser på den?
jag är nyfiken ^-^

Idag har jag varit hemma, igen kanske man ska säga... Usch de har varit en ståkig och fet dag vill ja säga.
Ja har bara glott på tv och ätit massa känns de som. Men sen har jag också haft lite tid att redigera, idag blev de lite gamla bilder (Bilden från idag är tagen från en fotodag med bella). Sen så skulle jag för en gång skull iväg och träna idag.. blir inget med de. jag känner mig fortfarande febrig och yr, sent igår kunde jag knappt andas men vet inte varför. Men jag är iallafall på bättringsväg så har ja tur blir de skola imorgon. Eller vänta de är UP imorgon, JA MÅSTE BLI BRA!  Nu ska jag gå och ta min tredje glass för idag, ja älskaré, racketglass är mmmmm!

98 dagar kvar... <3


Studiedag



Idag har de varit värsta sega dagen. Beror förmodligen på att jag tog ''grissprutan'' igår.
Dagen började iallafall med att jag vaknade upp hos elin ca kl halv 1, sen drog jag hem för att jag skulle laga någon sorts nudelwok. De blev faktiskt gott! sen har nästan hela dagen blivit att ängna sig åt daton och en massa filmer. De har varit mysigt men inte så kul att man har feber och ont i huvudet. Usch vilken misslyckad studiedag.
Nu ska jag nog sätta på yterligare en film och försöka somna till den. 

               En enormt seg dag!
                                                                       GODNATT

23 November

Godkväll!
nu tänkte jag berätta lite kortfattat om min helg:

- Fredagen som de flesta redan vet så låg jag hemma och åt glass hela dagen.
De var mysigt men ändå långtråkigt såklart.

- Lördagen blev till att gå lite på stan på kvällen, det var jag alle och elin. Sen efter att tag gick vi till bion där de strömmade ut folk som nyss kolat på NEW MOON! Allt man fick höra vad att slutet var dåligt så den lockade inte mig så hämskt mke eftersom jag hatar dåliga slut. Men iallafall sen drog jag och alle ner och hyrde film. Sen åkte vi hem till mig och kollade, massa mys! Filmen var läskig men bra.

- Söndag, De blev inte så mke sömn den natten men ja höll mig vaken nästan hela söndagen iallafall. Och nu har jag kommit fram till att denna helgen var den bästa på länge, bara ta de lugnt å mysa :*

Du gjorde min helg sötnos, puss <3



Idag är de måndag, tråkig måndag... och jag har huvudvärk så fick bli att gå hem och sova. Sen på kvällen skulle jag köpa monster men jag kom för sent så de blev att träffa å småprata lite med alle.
ah de var nog allt ja kan säga nu. Jo juste jag saknar sommaren..

men nu ska ja snart sova lite till :)

saknaden av sommaren
GodNatt gott folk!

21 November

Förövrigt så blev de att vara hemma och sjuka idag.
Det är inte så kul precis, jag vill vara ute och ha kul ju! de är lix fredag.
Men ja får la stå ut, jag har ju en dag imorgon med.
Nu ska ja fortsätta äta min glass (glassar) ^^

jag med min glass, blev viss en hel del idag.