You can't love anything more than something you miss

Känner att jag inte varit så aktiv här, jag har inte heller haft orken att få till en finare blogg men det kommer kan jag lova! 

Annars så ligger jag bara i min säng just nu och väntar på pappa som snart kommer med mina zoo klubbor. Blir att besöka gymmet snart och sen blir det taco kväll. 



Igår var det fest!

-


- A smile is the prettiest thing you can wear



Igår blev det en kväll på hotellet med Sabina och några till. Det var riktigt trevligt och det fanns mycket härligt folk. Något som däremot inte var så bekvämt var när någon brände på mitt ben med sin cigg men sånt får man ta när det är fest! Idag blir det en hemma-fet-dag i soffan med skräpmat och godis, mys!

HJÄÄÄÄÄLLLP!!

Min blogg är tråkig, jag är tråkig... Just där kommer ni läsare in! Vad vill ni läsa om och ha bilder på? Är tacksam för minsta lilla SVAR!! Något som också kommer ändras är själva bloggdesignen såklart.

Ex: vill ni ha mer outfit? modetips? hårtipps? frågestunder? musik? mer bilder? mat? sminktips? om kärlek? dikter? film? ...

DESPERAT BEHÖV AV FÖRÄNDRI
NG!




Dagen typ..

Blev endast två par byxor köpta men måste säga att det fanns gott om bra affärer. Synd att jag inte mådde så jätte toppen annars kunde det blivit en hel del fina kläder. Men köpte ett par nya miss sixty jeans jag blev riktigt nöjd med och ett par kanonsköna mjukisbyxor. Träffade även en söt liten vän innan som jag raggade runt lite med och vi tog även en sväng in på donken. Nu är det sova dags! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZzZZZ

Shopping i Växjö

Nu rullar bilen mot Växjö för lite shopping! Besöker det inte ofta men tydligen så ska de ha något köpcentrum. Får väl se annars får jag väl checka in på något gott fik eller liknande :) och för övrigt börjar ett beroende av Wordfeud växa fram så spela gärna med mig :)