nehe..

Ingen bil idag häller. såg ut som lacken höll på att åka bort på ett ställe men fixar de till det drar bilen till jkp på söndag igen och tar hem den! hih! hoppashoppas.. trött på att ha körkort men knappt någon bil att köra förutom pappas på helgerna och efter skolan osv.. Nog om det, imorgon kommer min ängel hit och så väntas det väl lite träning också. Men nu kallas sömnen på mig. Ha de!

bil idag?

Nu ska jag kolla på bil och shoppa skolprylar i jkp! Uppdaterar väl om hur det blev ikväll! Bye

SEGT!

Rubriken talar för sig själv tycker jag. Dagen har alltså varit väldigt seg. Men för att göra den lite roligare sitter jag nu med en redbull i handen och börjar ladda för gymmet! Har besökt gymmet alldelses för lite den sista tiden och därför tappat orken så nu är det dags att det tar fart igen. Men jag känner även att mitt rum behöver fixas till ordentligt nu och då menar jag verkligen PÅ RIKTIGT! Lagt det åt sidan alldeles för länge kolla bara på hur ofta pappa tycker jag städar rummet -> 
Pappa: Men rebecca städar du? 
Jag: Yes, storstädning på g!
Pappa: Har du ny kille? 
Jag: Nej, jag har två. 
Pappa: Ja då förstår jag..
Syster: wow vilka? 
Jag: (Tänkte för mig själv) Haha din blonda jävel...
Ah vad ska man säga? jag städar väl bara när det kommer hem nytt folk egentligen men nu blir det ändring!

Eksjö stadsfest!

Snart blir det gymm! Har inte besökt det på en vecka... Sjukt dåligt men nu är jag taggad! Bäst för mina ben att de orkar bära mig genom hella passet. Haha! Får räkna med träningsvärk imorgon... 

Btw här kommer bilder från helgen i eksjö! 











Dagarna var helt ok för min del. Nu väntas det bara att se sean banan i nässjö!
Kapten röd <3

Duktig flicka!

Har varit en ducktig flicka idag. Jag har nämligen backat hallonmuffins med vit choklad åt mamma sedan har jag även städat mitt rum (såg ut som ett bomnedslag). Och så har jag även gjort hemmagjord risifrutti för första gången! Och jag som ofta misslyckas med bak och sånt har faktiskt inte fått problem med något av det idag. Juste jag glömde bakpullver i muffinsarna men hann rädda dem efter jag hällt i smet i första muffinsformen. Annars har allt gått prima! Snart ska jag även vara duktig och kidnappa hem pojkvännen och kanske fixa lite mums till kvällen med eftresom det är ff här hemma. 


(inte världens bästa bild men min systemkamera var urladdad så fick ta min lilla nikon.)
Utnyttjade min kära syster och hennes vän för smakprov men tydligen var det inte så illa, får köra i min kille några med när han kommer.

Dagens shopping





Bild 1: Skor, Sandal & ett par klackade. Fick reda på att jag ska till cypern så köpte till mig sandalerna eftresom jag gick sönder mina förra i malorca + att dem heter chilli <3
Bild 2: Tröja från MQ
Bild 3: två tröjor + shorts från bikbok & Nya träningskläder från stadium.
Bild 4:Tiger jeans från kompaniet & make upp store borste + ögonbrynsfärg (eller vad säger man?). 
Det var väl det hela typ. Köpte lite smått som mascara och öronhängen också. 
Detta = en pank becca..... uh

Shopping i Kalmar!

Jaha nu kan ni glömma det om kläderna jag skulle beställt ...byxorna blev slutsålda så jag shoppade nyss upp mina pengar i kalmar ist! Men Fett värt. Bilder kommer snarast! 
:)

Hej där!

Kan knappt fatta att jag har min sista dag på jobbet imorgon... Var tog sommarlovet vägen? Känns som jag hängt på trafikskolan eller på jobbet hela sommaren.. Och nu snart är den slut. Men innan det sker så ska jag till mysiga kalmar och shoppa lös mina pengar! Perfekt nu innan skolstarten med lite nya fräscha kläder. Det sitter aldrig fel asså.  
Juste fick hem en klänning jag beställt från nellie för ett tag sedan. Bilder med den på kommer kan jag lova! Nu är det bara se till att få mitt bankkort så jag kan beställa de kläderna jag pratade om igår med! Annart idag har jag bara jobbat som sagt efter det äta, äta äta igen och sola. Handlade också hem lite energidricka somjag ska ladda med imorgon på jobbet. 



/ nelly klänningen

Kläder är kärlek

JAG BARA ÄLSKAR DESSA KLÄDERNA!!!




Har även tänkt beställa dem på http://www.shopnastygal.com ! Allt utan det tjejen har under kavajen eller vad det är. Men visst måste man kunna betala över nätet då osv... Så jag var nere och fixade mig ett nytt bankkort men också någon slags dosa? Man ska tydligen kunna änvända den när man beställer kläder över internett men fy va krångligt allt verkar. Någon som är lite mer kunnig och vill hjälpa? Adda då -> [email protected] fort! 


Matmatmatmatmat!

MIN DAG --> JOBBA, ÄTA, TRÄNA, ÄTA, TV, ÄTA, ÄTA, ÄTA, ÄTA, ÄTA.... 
Min mage är svullen men jag sätter ändå och knaprar på en liten sesamkaka jag nyss blev sugen på. Åt också två billys pizzor nyss, kakor och godis.. Har också fått reda på att jag kommit med på friskis & svättis hemsida -> http://web.friskissvettis.se/tranagym___8385.aspx
Något som faktiskt glädjer mig är att jag bara har två dagar på jobbet kvar! Och efter det drar jag och shoppar i kalmar och när jag kommer hem sen väntar förhoppningsvis H på mig! Tycker han varit borta alldeles för länge nu redan då han åkte till eskilstuna i fredags.

Och för er som inte fick se inslaget om detta i aftonbladet tror jag det var läs! Lite roande att läsa hur folk tänker egentligen.. haha (sparade bilden i min iphone därför bilden ser ut som den gör).


Sovmorgon

Min första sovmmorgon på riktigt länge och shit så skönt de var! Hade faktiskt kunnat sova ännu längre men nae att förstöra hela dagen är nog lite onödigt.. 
Planer än sålänge är gymmet, kanske lite solning och duscha katten. Juste kan bli lite fotning också om vädret hinner bli skapligare. 
Mer om detta senare!

Idö i Västervik



Fin och solig dag med god mat i Västervik fick det bli idag!

Otur!

Min dag har bara varit full av otur. Stod först på jobbet (industri) och kämpade för att utersluta min trötthet vilket jag inte lyckades med. Sen när jag kommit hem så började jag fixa iordning mig eftresom jag hade tänkt ta ett kort till körkortet jag äntligen tog i onsdags! Men innan jag tänkt gå ut roppar mamma att chili är död... Om ni inte visste sä är det min lilla hamster på bilden nedan. Efter att vi då hade begravt honom och fått titta sorgset en stund ringer H och säger att han är i stan nu och att jag skulle komma. Just då håller pappa på att tvätta bilen och jag var för trött för att cykla. Och nu ska H sticka iväg i några dagar ochså.. Aja tillslut fick jag bilen iaf så åkte jag och syster ner till stan. Vi han bara gå in på lindex för att jag skulle köpa en grej så känner jag hur det rinner något från min näsa. NÄSBLOD! Pinsamt nog fick jag be om lite papper och alla bara kollade skräckslaget på mig. Fick också blod på mina kläder så det var bara att åka hem igen och skita i korten.. Nu är jag så trött att jag knappt orkar skriva heller. Ska bli kul och se mina fina skrivfel imorgon i detta inlägget.
Nu blir det iaf att sova innan oturen kommer tbx.
Ha de bra!


R.I.P

Osmart!

Kunde just nu varit i Växjö och tagit del av en kväll med rix fm och massa fest! Okej det var såhär, jag skulle ha hälsat på en vän idag men så sket sig allt med buss och annat och därför missade jag min chans till växjö! 
Så jag surar ihop på min säg och försöker sova istället. Och då kommer pappa in: 
- Rebecca kommer du upp nu fort så drar vi ner till stan så får du välja allt du vill ha. 
Hah kul tänkte jag men ändå gick upp, vad hade jag att förlora? Så vi drog då ner och köpte hem massa onyttigheter, hyrde hem några filmer mm. Det gjorde dagen något bättre. 
Nu ska jag sluta klaga för mitt naturgodis har väntat på mig för länge redan. 
hej!

Gym!

Hemma efter ett pass på gymmet så nu sitter jag och mumsar på några godisbitar som väntade på mig. Annars har det varit en lung dag. H (hassan) kom en liten stund och hälsade på. Nu blir det duschen!

Allt går utför..

Allt smakar blod och så fick jag mitt id glömt till uppskrivningen idag. Haha pinsamt. Men något bra är ändå att jag och mamma stack ner och köpte mig en ipod nano som jag just nu sitter och proppar med massa music! 
Musiken får bli kvällens sysselsättning!

BTW jag kan dricka ur surgrör med stängda tänder, slå det! 





Tandalös

Tror bilden och rubriken säger det mesta. Jag har som sagt fått en tand utdragen idag och det känns sådär jätte konstigt. Känner mig som en liten barnunge igen utan tänder, haha! Och så här fin kommer jag då vara ett par veckor framöver innan jag får min tandställning men frågan är om det kommer se bättre ut då? 
Medans jag försöker avvänja mig lite sitter jag och pluggar till mitt teoriprov imorgon, är sjukt nervös redan! Nehe ni nu är det dags att plugga lite hinner inte sitta här och snacka skit mer. Ha de :)


snyggt va?