Fredags





Lite sen uppdatering men det får gå. I fredags då hade jag en trevlig dag tillsammans med david. Vi var ute och gick men otroligtvis hamnade vid i massan bland allt ''balfolk'' men det var lite trevligt att träffa lite vänner där också. Sedan fortsatte vi och när vi kommit ca halvvägs in till stan kom det en balbil (reg skylten '' bal''). Vi blev upp plockade och fick åka resten av biten in till stan där vi stannade och tog var sin glass eller det fick bli en lite sen pressent till david som fyllde dagen innan. Det var ju bal och allt så stan var heldöd! Ganska skönt faktiskt ändå. Men när vi traskat runt lite på stan gick vi hem och tog på en film ( avatar). Sedan blev de tacko och ner till östarnå och kolla/ fota solnedgången. Det var en riktigt fin kväll men också en helmysig dag!


Trött & varm

Sitter här och typ kokar över snart. Har nämligen solat lite idag, det var riktigt härligt men jag väntar fortfarande på att solen ska vara framme mer så att man kan börja sola mer ute. Det blir så varmt o solarium så höll faktiskt på att svimma idag. Nog om det jag har också beställt tid till att färga håret, blir förmodligen ljusare brun med blonda slingor eller bara underluggen ? Vill gärna höra lite förslag om ni har några också!
Det har också blivit mycket kallare ute så nu sitter jag och drickar massa latte och ser på en mysig film. Har också varit ute och kört idag, blev en lite längre runda idag med inga motorstopp *hosthost* . Äh ok de blev några stycken! men jag klarade igenom sävsjörundan som ja brukar köra sedan blev det också att åka till eksjö för att hälsa på mormor lite. Nu ska jag doppa mitt ansikte i is.


Ja vet att ni älskar mina cambilder.

/ puss

Trött och lite sliten

Hej änglar! Dagen började med att jag försov mig så att det blev inte så mycket fixande men nästan tur det för första lektionen var idrott. Vi hade springning, jag som sprang igår och hade typ värsta träningsvärken idag jätte lyckat! Det gick inte så bra men jag tog mig igenom det. Efter springturen bar det av mot salen igen tillsammans med alle,anando & läran som för en gång skull var lite trevlig mot mig. Sen var det några lektioner, efter dem cyklade jag direkt hem och gjorde latte (y). Blev också en gårunda och lite mys med syster och glass, det som hände däremellan är ointressant och jobbigt bara så de nämner ja inte men juste jag har också övningkört långt, väldigt långt för att vara mig visste ärlig talat inte vart jag var tillslut och vägarna blev bara minder och mindre. Rätt var det var ser ja ändå en vetlanda skylt och kan andas igen! Men det var härligt och inga krockar idag inte! Nu ska jag kolla i min matte bok.

Pusshej

Jag älskar glass


- Ja gillar glass, mmmmmmh du är så god , puss (A)  

-Kom till mamma älskling :$


- ÅÅh jävlar den gick av ;o 
Vad för ja nu ??? :'(



- Kanske blir bättre om jag slickar på den?




-Jävlar va kall du är. Nu ska du få din bruna långa sak!
Botten upp!



- Vart tog du vägen älskling ?? :S



- Fööörvirrrad , hjälp mig ?
Jag har iaf din pinne kvar (A).


- Och mina fingrar verkar vara kvar ändå.
det är väl 6 fingrar ?


- WIIIHIIIE, Ja är pippi. Och lider av en svår sjukdom som
kallas ja älskar choklad.



HEY! Känner att jag börjar bli lite aktiv vid bloggen, Emilia blir iallafall glad på mig. Men ah idag har ja varit duktig igen! har sprungit ca 6 km! Utan att stanna! Ni som känner mig vet att jag är en latmask som aldrig rör på mig så det var rätt så otroligt. Något negativt är dock att jag inte tagit några bilder än... känns som tusen år sedan nästan men ni får nöja er med några skabb cam-bild på mig från mitt damp innan medan jag jobbar på saken. 

Ciaw bbe´z !!

Elefanter och en bar, framtidsjobb?



Nu sitter jag i min säng nyduschad och lyssnar på musik och är lite smått stolt över mig själv. Har nämligen varit ute och sprungit (y). Det var faktiskt väldigt skönt fast när man kom hem igen såg hela mitt face ut som en tomat och andan var otroligt svårt att hämta men ja överlevde! Juste morfar har också varit här har inte sett honom på flera år eftersom han bott i Thailand några år nu. Han vill få med mig dit så jag kan hjälpa hans fru med elefanterna och hennes bar. Det tycker jag lät hel fräckt så det känns som ett måste! Nu ska jag fortsätta digga musik och äta mitt vita päron, hejsåläng <3

Lugn och härlig dag

Idag har jag haft en ovanligt lugn och skön dag. Det började med att jag vaknade runt 11 tiden, åt frukost och kollade lite på tv medans. Därefter snackade jag i skype några timmar och var social. Lite senare vid lunch gjorde jag min specialmat som vi kallar ''bebismat''. Jag minns är ligt inte varför rätten fick det namnet man jag antar att det var för jag åt det så mycket när jag var liten och nej det ser inte ut som bebismat utan mer som en helt vanlig pastagratäng. På eftermiddagen drog jag ut lite och hade trevligt. Och nu sitter jag här hemma igen och knaprar på mitt naturgodis och bläddrar igenom kanaler på tven. Snart tror jag faktiskt det bli att lägga sig ner och kolla på en film och bara ta det lugnt ännu mer. Det är mysigt så nu gör jag det.

Pusshej!

Trött och otålig

Nu har ja precis varit ute och gått en runda, det var väldigt skönt faktiskt. Idag har jag också varit med emilia en hel del och om man ska sammanfatt det så blir det ungefär såhär : Emilia tappar glass, shopping, körragömma
och musik. Juste!! jag har också varit så duktig att jag har städat min garderob och typ fixat endel i köket nu för mammi är ju inte hemma. Imorgon är det också sista dagen innan nägra dagar ledigt, det ska bli så härligt men orkar inte vänta!! känner att det är dags och avsluta detta inlägg och lägga sig ner i en varm mjuk nybäddad säng och se på en film. Godnatt!!


Lite äldre bild från en fotodag med syster.

Godkväll,


ja vet mitt rum är stökigt. för visso är det de alltid.


God morgon

ÄNTLIGEN ska ni få ett inlägg och nu har ja faktiskt tänkt uppdatera oftare för det blir typ aldrig av.
Idag då har ja sovit hos emy, blev typ film hela natten. Men de var nice. Snart blir de att dra till mig och käka fylldapaprikor som min kära farmor gjort till mig. Ikväll blir de la Ph lr nått och jag är seriöst sugen på choklad (som vanligt). ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅWh , de blir nog att köpa hem ett lager senare. Nu är de bäst ja kollar till filmen så de inte blev som igår , var bara social vid datan hela kvällen. Ínte bra -.- och jag är inte alls datanörd, Oohnej! äsch nu är ja fast igen nu måste ja dra. 

Puss.