22/01/2011 - myshelg

Igår efter jag kommit hem drog jag och hassan till honom och fick en riktigt mysig dag/natt. Det tråkiga var dock att jag fick dra hem tidig eftresom det bara går en buss hem kl kvar i nio.
Direkt när jag kom hem skulle mamma handla så jag plockade en påse full med goda frallor och chokladkakor jag sitter och mumsar på nu. Annars idag så kommer grannarna förbi och jag får nog tillbringa min dag framför daton och kanske hitta på något framåt kvällen  men är så sjuuuuuuuuuuuuuuukt slut så är grymt sugen på en kväll med bara massa film och onyttigheter.
Jo juste har kollat på lite prylar till min kamera i helgen är grymt sugen på två nya objektiv funderar också på en bixt. Men får se objektiven blir nog att beställa imorgon om jag har tur :D
Nu blir det fika med massamassa kaffe!!!!


Dåligt med bilder så får bli en tråkig cambild för tillfället.

15/01/2011

Sitter och äter chips med syster och tar lite udda bilder, ganska nice! Imorgon blir det att dra till kettilsås! Haha de va nog allt jag har och säga tills vidare.. Taco hej!

12/01/2011 - Svårt att sova

Nu sitter jag här igen efter ett långt försök av att få sova lite. Kanske är det för man inte kommit in i de tidiga mornarna nu när skolan börjat igen för fy vad jobbig det är att stiga upp nu. Blev just påmind om att jag har ett prov imorgon. Bra jobbat Rebecca… IG! Nej humm… En till sömnlösnatt med plugg får det bli! Antar att kaffe får bli min räddning imorgon.
Annars så har min dag varit nästan precis som igår lite bättre dock. Fast gymmet blev en katastrof eftersom min mage var så hungrig och tvingade mig tänka på det istället för att träna. Men jag siktar stenhårt på att morgondagen kommer bli bra! Äntligen så kommer Hassan hit och sedan är det ju trotts allt fredag nästa dag!
Nästa vecka väntars också en mediavecka! Det känns riktigt bra att slippa alla tråkiga ämnen och rikta in sig på film i en hel vecka! Det negativa blir då att jag kommer sluta senare de flesta dagarna men äsch tror det lugnt kommer att vara värt de!
Nu blir det plugg för min del. Måste bara påpeka att jag är stolt som uppdaterat riktigt bra! Haha… Det var ju ett tag sedan jag var så aktiv. Men nu är det dags att komma in i det igen och det känns riktigt bra!
Ha det fint!


Tillbaka till allvaret

Idag satte skolan igång igen, var inget jag kände för precis. Och själva dagen har varit förjävlig i övrigt. Inget jag ska ta upp här btw bloggen ska inte få ta del av mitt dåliga jag såhär. Usch nej men jag tog i alla fall en tripp till gymmet idag vilket var riktigt gött. Men känner att julmaten/ godiset inte är borta än så det tar lite tid innan jag kommer i bättre form igen, hållit igång alldeles för dåligt.
Men måste säga att min pojkvän är det bästa jag vet. Vad vore jag utan dig hassan, min ängel♥  
Känner på mig att sömnen inte kommer bli den bästa idag men ska nog ändå försöka lägga mig ner snart och ge det ett försök trotts att jag känner mig helt klarvaken. Känner mer för att hoppa i sängen men nej, skärpning Rebecca!
-God natt på dig istället.
-God natt (:


ÄLSKAR DIG!

(Jag ser väl lite ut som jag gör men älskling är läskligt perfekt!)


Hemma

Nu är familjen topcov hemma från några härliga skiddagar i sälen. Det var ganska härligt förutom att det blåste på en hel del och var rktigt kallt. Tyvär blev det inte mycket till bilder mer än några bilder på fina efterrätter från lammet och grisen där vi tog våran sista måltid från sälen. Måste säga att deras mat är riktigt god och att inte komma mätt där ifrån är nästan omöjligt.
Imorgon börjar skolan med. Känner mig inte det minsta glad över det måste jag säga.. Lovet har gått aldeles för fort och jag har knappast hunnit med allt jag velat. Som tur är kommer min pojk snart som kommer få göra min sista dag av lovat. Men nu roppas det från köket, MAAAAT! Det blir spagetti och köttfärsås. Gott!






Mot Sälen!

Nu sitter jag på ett hotellrum i kalstad med min syster och ser på götakanal, ganska nice faktiskt. Funderar på att vara uppe inatt och bara dricka vitamin Well och äta chips. Lite lockande tanke men då kommer jag inte palla med sälen imorgon. Ja som ni säkert förstår ska jag åka skidor tills söndag.
Så tagga backarna imorgon och blåmärkena jag kommer få (Y)! Idag har annars bara varit en resande dag på ca fem lååååååååååååååånga timar.. Inge vidare alltså. Men det jobbigaste måste nog vara den jävla mensverken. Smart som jag är dricker jag massa kaffe på det -.- Inte bra, försämrar ju bara saken. Dags att vara lite social igen. Var gärna lite sociala mot mig har en bit resande kvar imorgon och jag känner mig ganska ensam.. Och vill ha min man här..
God Kväll!

Jag