Blogg app - done!

Nu har jag upptäckt bloggappen! Äntligen kommer jag kunna bli ännu aktivare med bloggen. Toppen ju! För övrigt så sitter jag nu i bussen jag nyss höll på att missa. Sånt är livet! Jag har en lång jobbig skoldag framför mig så dags att piggna till med lite musik!


Fika och historia?

Sitter och mumsar på mammas cheesecake och dricker kaffe, meningen var att jag skulle skrivit min inlämningsuppgift i historia som ska vara klart imorgon men orkar jag? NEJ! Istället sitter jag och blir fet och degar vid fb som jag förövringt inte gillar längre pga deras dumma ändringar som gör mig förvirrad... 
Ne men dags att ta tag i livet och göra klart läxan ist... juste har matte b läxa med = Jag är så körd... suck

Bokmässan

Lite sent ute kanske men känner ändå att jag måste få med några bilder från bokmässan här på bloggen! 















Måste säga att det var riktigt kul men allt var så stort där inne så det var svårt att hitta alla man ville träffa. Missade även maria montazami.

Detta med att färga hår asså....

Jaha va var det jag sa, idag åkte färgen in ändå! Och om jag är nöjd så är svaret nej mitt hår är svart :S :S :O
Har även kommit på att min vecka framöver kommer bli rätt så grym! Imorgon har jag och H våran årsdag, på onsdag blir det bio med H, hans bror och även hans tjej. Vi ska gå på jag saknar dig vilket är perfekt nu när jag läser boken. På torsdag är det bokmässa i gbg med klassen och på fredag blir det troligtvis bowling! fett med nice ju!




Grattis mamma 43 år!

Sov hoss hassan inatt och allt var så bra det bara kunde vara. Jag är fortfarande sjuk så vi låg bara och kollade på film hela kvällen. Fick även massage med någon spec olja eller nått som faktiskt fick mig att må bätter. Men på morgonen när jag skulle ta bilen hem hände det som inte fick hända, bilen gick inte starta. Eller a nycklen vreds aldrig om. Som tur var löste det sig efter en tids panik. Men sen när jag äntligen var hemma ringde mobilen och så blev det att jag fick ta omvägen över ekenässjön och hämta syster. Sen var det bara hem och uppvakta mamma på hennes födelsedag. 
Nu blir det fika med släkten och senare ikväll kinamat! :D Tur också att jag har studiedag imorgon. gött!


Jag tycker min katt är spec men ni som inte sett Boo på fb har verkligen missat nått! Min framtids hund säger jag bara! -> http://www.facebook.com/Boo

UTBROOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!

Har inte tränat på två veckor. Tänkte om ni ville veta. Känner mig som en liten klen plutt..  Klunkade hostmedicin nyss + alverdon & en ipren, nu sitter jag med fem halstabletter i käften, tempen under armen och nässprayet i handen. Nu lägger jag mig i sägen och förblir där tills jag blir frisk. Hörs om ett år! 



Skolfoto

Hade nog aldrig gått till skolan idag om det inte vore för skolfotot men om det var värt det vet i tusan asså. Har bara blivit sjukare och ligger hemma med hög feber nu med. Imorgon är det mitt första prov i ma b också.. suck.. Blir väl att ta några alverdon och kila ner och göra provet och sen hem och sova och sjuka hela helgen och dricka en himla massa choklad! MYS 



- God natt!

Besökt skolans underjordiska källare

Dagen började med ett tandläkarbesök. Tandställningen hade gått sönder... Och sen bar det av mot skolan och nu är jag äntligen hemma och fått mat i magen igen. Juste jag har fått besöka skolans underjordiska källare idag med! Läskigt värre men ska man spela in skräckfilm så kan man! Och hade inte druckit kaffe på hela dagen så nu häver jag i mig så mycket jag kan. Dags för plugg!  :(

Korkad dag, korkad kork!


Kan nog inte bli mer korkat! 
Var bara tvungen att lägga upp den här på bloggen med för er som missat det på fb. 
Och inte bara därför utan just för min dag har varit ganska korkad också. 
Men någon nytta har jag ändå gjort! Jag har nämligen varut ute och fotat med mitt microobjektiv. 
Men dessvärre hann jag väl bara ta 8-10 kort innan det blev för mörkt och jag fick vända hem igen... 




R.T


TANDSTÄLLNING! ....

Idag tog jag bilen till plugget sen var det bara hem igen eftre min första och sista lektion. Äta en glass sen fort ner till tandläkaren där jag fick en tandställning. När jag var klar gick jag till hassans skola och pussade lite på honom och därefter drog jag och hämtade mitt KÖRKORT! Nu slipper jag äntligen dra runt med passet överrallt eftresom mitt legg är borta. Allt resande hit och dit har fått mig att glöma, MAT ??? Det är nog dags att laga sig en middag.. om jag orkar.. Kan bli så att jag värmer en pizza från frysen haha. Får väl se hur det blir:)


Precis en sån fin tandställning fick jag fast med rosa
band istället för gröna...  känner mig riktigt vacker och
skaver gör den också!

Sova, äta, duscha!

Rubriken talar nog om allt min dag har gått ut på idag. Känns som jag sovit bort hela dagen men det har varit riktigt skönt. Nu sitter jag även och äter kina snacks och tror det blir sängen snart igen. Sängen den sjukes bästa vän <3

FEST!

Kunde inte riktigt förvänta mig något bättre av mig själv än att jag skulle sticka iväg till insparken trotts att jag var sjuk. Fick ta smällen idag istället. Min röst är värre en någonsin men värt var de. Grymt bra kväll trotts att slutet blev att bara dingla runt eftresom mitt huvud höll på att sprängas.  
Festens outfit -> 

Tröja - Gina tricot
Öronhängen - Gina tricot
skin shorts - Bikbok


Vad ska man säga?


- vaknade kl 8.00
- Bestämde mig för att gå till skolan trotts att jag fortfarande är sjuk bara för att inte missa hotellet ikväll
- När jag väl är i skolan får jag ett samtal av min lärare som säger att jag kan gå hem igen eftresom två lektioner var inställda 
- Så jag traskar tbx till stationen och sitter där i nästan en timme
- När jag kommit till vetlanda går jag till mammas jobb för att hämta bilnycklen så är hon inte där
- Till slut kommer pappa och hämtar mig och nu ligger jag helt död med hög feber på sägen och har ingen lust att göra något mer idag. 
- Vad ska man säga? Allt sket sig och jag stannar förmodligen i min säng hela helgen. 
Godnatt folket ....

Sjuk

Fick mitt hår avklippt igår .. eller ah det känns som minst 10 cm rök. Bäst att det växer till sig snart! Hade också en läskig dröm inatt om att jag skulle färja håret. som ni kanske läst i något senare inlägg så har jag faktiskt köppt hårfärg. Men i drömmer iaf blev mitt hår rött! Asså inte bara rött utan riktigt knall RÖTT! Tror därför jag ställer in färgningen tills vida. haha. 
Annars så ligger jag hemma och har blivit sjuk också så underhåll gärna! 


Överraskad!

Precis hemkommen från skolan. Var och köpte lite mumsiga vindruvor bara för att jag ska hålla mig borta från mammas choklad.. Dessa finnar gör mig galen nu från och med nu blir det frukt istället för choklad.. Ett tag.. 
Men iaf när jag väl öppnade dörren till mitt rum får jag se ett städat rum och förklaringen finner jag i ett sött litet pappar med en lång kärleksförklaring från världens underbaraste pojkvän. 
Mina planer för dagen är annars att plugga, träna och ner och fota panorama vid sjön. Vi får väl se vad jag hinner.

Bil!!!!!!!

För de som inte redan vet genom fb osv så har jag äntligen fått hem en liten söt bil att köra runt i! Även att det inte var den bilen som jag tänkt mig är jag överlycklig och har redan börjat älska den. Visst jag är värligt övan men det ska nog funka. Var även nere på stan och tog ett gympass med syster innan och köpte hem lite färg till håret. Får se om jag lägger i den idag eller någon gång i veckan kanske. 
Nu blir det att äta den gamla hederliga söndags pizzan och energidricka innan h ringer <3