Öland

Hemma från öland nu. Men tuvär kan ja inte skriva så långt inlägg eftersom ja snart måste sova. Ska med en buss imorgon till Halmstad med Sabina. Där ska vi umgås och gå på Rix fm! Känner på mig att de kommer bli grymt kul. Men nu ska jag sova men först två små bilder från öland, har inte tagit tid att redigera mer så det får bli troligtvis när jag kommer hem, kanske på tisdag om de blir bra väder annars får väl pappa komma och hämta mig (: Kan ju passa på att jag inte mer kommer få åka iväg med husvagnen, framhjulet exploderade idag, lagtat nu men fan va bökigt allt ska vara och toaletterna, spinldarna & duscharna ska vi inte äns prata om den ända kampingen jag klarar ligga på är nog västerviks! Nytt och fint (:  HAHA nu rann allt ur mina fingara igen och ni fick ett lite längre inlägg iaf, men de skadar nog inte ^^ Juste köpte också två väskor och en söt kofta som det kanske blir lite foton på sen.
               
Där har vi då mig och en lite söt fjärilslarv som skulle ta sin första flygtur precis utanför vår husvagn.

              

Dag 2 i Stockholm

Andra dagen i stockholm blev att ängna sig åt lite shopping sedan grönan!
Här kommer lite bilder från det:






Dagen var underbar och diggar hårt mitt feta smile och fina smile när ja åkte insane.
Träffade också johan där, kul att se han igen, man hör ju inte så mycket om honom längre :/
Iaf vi vann också med oss två stora kartonger med godis ... ja som kom dit för att vinna en nalle haha.

Hemma från Stockholm

Nu är jag hemma igen och idag känner jag för att bara ta de lugnt och mysa lite med choklad och se på tv men innan de ska ja försöka ladda upp lite bilder från dessa dagar också. Så här kommer lite bilder från shoppingen, alltså från dagen då vi kom dit :
Shopping i stockholm
Alla bilder kom tuvär inte med eftersom jag inte lagt in de från mobilen än och tuvär får det bli oredigerade bilder eftersom jag inte orkat redigera dem. Samma dag som denna var vi också ute och åt på Gondolen sjukt mysigt ställe men god mat och trevliga människor.






Uppdaterardags!

Länge sedan jag la upp något här nu så kände det var lite dags för en ny uppdatering. De händer inte så värst mke i mitt liv just nu mina två bby's är utomlans och idag drar bästisen Ammie till Kroatien... hämsk tanke men om bara två veckor kommer min Helena hem igen :D Då jävlar ska vi ha kul! Men nu har snart denna veckan också gått och cashen bara rullar in på mitt konto '' yeeeeeah! '' Så nästa veckar blir de Stockholm å äntligen ska man träffa Tommyboy igen och kanske blir det att träffa Emma :D . De blir nice och massa shopping såklart! Kläääääädeer är mumma  :3
Under två veckor tbx har varje helg spenderats i västervik, grymt gött att komma bort från vår lilla håla här nere . Så man kan säga att de även blivit lite sol och bad i de härliga vädret trotts att jag jobbat massa med förstås. Men nu har ja inte tid att sitta här och skriva av mig mer men kommer säkert lite mer bilder och uppdateringar snart så glöm inte bloggen helt. Men nu ska ja skära upp en stor vattenmelon melon och sätta mig ute i gräset lite.