lyckan

Sitter är vid man kära Imac. Blev den jag visade i ett tidigare inlägg. Superglad tjej är jag nu! När jag ändå var i jkp passade jag på att shoppa lite men blev bara dock endast en ny tröja och massa underkläder. Igår var jag nere lite på stan och gjorde en liten sjuk grej. Jag gick in i en på guldcity och tog ett till hål i örat utn att riktigt tänka efter. Menmen.
På kvällen blev det mariannelund. Fick det mycket trevligt. Nu är det redan nyår och allt. Hoppas ni får ett underbart nyår min fina läsare.

nyår


Slutsålda datorer...

Det blev inte någon ny dator igår för att den var slutsåld. Men den ska tydligen finnas i jkp så jag drar dit imorgon. Blir även lite shopping med helena där. Men pappa hittade däremot en annan rolig sak, en kaffe maskin. Jag smakade kaffet ur den för första ggn idag och vilken skillnad säger jag bara! 
Mer inlägg kommer framåt dagen förmodligen. Ha det!

mumma..

Nu är det är nämligen så att jag ska snart ner och kolla och troligtvis köpa en iMac snart på el giganten. 
Blir troligtvis denna:
http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/stationar-dator/IMACMC813SA/apple-imac-27-mc813


Jag är kär. 



Nu är det jul igen & nu är..

Det är så mysigt med jul. Känns som att under julen ska alla vara glada och bara mysa med de nära och kära. Kolla på gamla hederliga kalle anka, äta och dricka gott. 

Dagen började då när jag plötsligt vaknar av att det står någon och knackar på mitt fönster. Jag kunde bara se något rött så jag tror ni förstår vem? Jo jultomten

Jag bestämde mig sedan för att göra något busigt så jag satte mig i bilen och raggade runt med tomtemask på mig. Bevis finns i ett klipp med namnet " chillar med tomten" i loggen på fb. Länk dit finns nedan. - https://www.facebook.com/photo.php?v=331263816903761

Hämtade sedan farmor & farfar som skulle tillbringa kvällen med oss. Mys pys och bilder på en del julklappar kommer här: 


Tror bilderna talar mycket för sig själva. Men jag fick även en klänning från farmor och farfar och en resväska från jobbet som jag missade ta kort på. Men nu ska jag mysa ner mig i sofffan och kolla på film och göra mig ännu fetare. Juste jag färgade håret lite rött igår!! bilder kommer snart!!
Puss/ R.T



lite shopping nu igen..

Blev en snabbis ner på stan innan för att köpa lite smycken. Det slutade med dessa tre godingar:


Nu får ursäkta den dåliga bilderna. De är bara tagna med mobilen lite slarvigt sådär...... Men när jag kom hem kom jag att tänka på att jag ska ut på torsdag. Det fick mig att beställa två klänningar från nelly ni kan se på bilerna nedan.


Nu blir det bulle och fika för min del. Ha de bra! <3


Jul mys


Bakade även kolor som dessvärre blev missbildade. Klätt granen och lite så med. Det känns att julen snart är här! Vi fick även lite snö idag. Mys!

Göttgött

Efter skolan idag var jag och fikade med bästis. Efter det blev det shopping. Mycket trevligt! Sedan har jag inte gjort så mycket mer än att träna innan. Efter det blev det en snabbis till donken och köpa några cheesburgare. gottgott! Nu blir det plugg....  
Ha det fint :)

Dagens inköp

1.

2.

3.

4.

5.


1. Kofta från bikbok - 249kr
2. Tröja från Monki - 200kr
3. Kofta från bikbok - 399kr
4. Iphone skal - 100 kr/ st
5. Armbands ring gina tricot (ledsen för den dåliga kvaliteten i bilden) - 79kr
Lite besviken att jag inte hittade några jeans men jag får väl leta vidare :)

Julklapps tips?

Tack till alla er som hjälpte mig efter inlägget igår ni är guld värda! Imorgon efter plugget bär det av mot jkp för shopping och julklapps inköp. Någon som har några små julklapps tips till en lillasyster på 14 år? Skulle uppskattas!
Puss & Kram

Att ta kopiera folks bilder


Det är något som är svårt för mig att förstå. För bara några veckor sedan tog en kille en bild som jag lade ut på fb på ett par pepparkakor och lade upp i sin logg. Utan att fråga först.. Det är väl int okej? Och idag får jag reda på att en tjej tagit en av mina profilbilder och själv lagt upp i sin profil.
Detta gör mig lite smått less.  Jag skriver oftast namn lite smått på mina bilder med det är ju lätt att bara beskära bort tyvärr. Någon som har något bra tipps på vad man kan göra med sina bilder så folk fattar att de är personliga? eller blir jag tvungen att skriva stort över hela bilder: REBECCA TOPCOV? skulle inte se så snyggt ut....




hej hopp

Ledsen att jag inte varit så aktiv med bloggen de sanaste dagarna men det har varit så mycket annat som tagit upp min tid. Sedan har jag inte haft så mycket mer att komma med heller. Just nu sitter jag i min säng och gör mig fet och ser på tv. Ganska okej faktiskt. Var och hämtade mamma i nässjö innan med. Hon var och shoppade julkpappar och annat i stockholm så du blir det säker fina julklappar i år :D



black swan


Kollade klart på filmen black swan idag men det finns inte så mycket jag inte föstår med den. Varför gör hon som hon gör? Kan kanske vara jag som är lite seg på att förstå också men annars var den väl okej. Idag så var jag också på utveklingsamtal vilket gick ritigt bra faktiskt. Imorgon väntas kursprov i svenska så bäst jag går och lägger mig. Godnatt gott folk! Kram

Feeest va de


Hotellet igår men Johannis. Och sjukt så kul det var! Bästa hotellet på länge + att mina lockar höll hela kvällen och är kvar lite även idag. Måste bara berätta om vilken diss jag fick igår på hotellet. Jag var tvungen att visa mitt legitimation vid ingången som vanligt men direkt när vi går in till baren kommer det en fram en tjej till mig och kollar lite konstigt på mig sedan ber hon om mitt legg och jag bara wtf jag visade det nyss??
Eller ja jag tänkte det men det var bara att ta fram det och se glad ut. Hon frågade desutom bara mig.... Sedan var det några tjejer som gick förbi oss och sa: "där är ju 16 årigarna". Detta börjar störa mig lite smått för det är inte första gången man pekar ut mig att visa legg men ingen annan. Ser jag så ung ut???
Idag blir det att: 
- Gymma med johanna
- Städa
- köpa lite sötsaker till kvällen
- Göra tacopizza! 


Grattis syster till 14 år!


Det var igår min lillasyster fyller år och dagen var helmysig. Vi beställde mat från chili thai och åt massa tårta. 
Idag blir det myskväll hemma med choklad och vindruvor. Osminkad och fin är jag också!  ->