Närmar sig helg

Redan torstag, shit vad tiden går jag som trodde det var onsdag. Ja som sagt så närmar det sig helg och imorgon blir det förmodligen feeeest! 
Juste smakade den andra chokladen idag med som jag sa och den var också god. Synd bara att jag inte riktigt gillar när det är något rinnande i som det dock var i båda tyvärr men det får gå(jordgubbarna & blåbären).
Fick bli gymmet också sen en promenad men nu börjar jag bli riktigt trött så godnatt!



Grattis till körkortet bby

Måste börja inlägget med att min köra pojkvän har fått körkort idag. GRATTIS! Och en annan god nyhet är att jag smakat nya marabou sensation strawberry cheesecake idag och gud så god den var. Imorgon blir det att prova på en Sensation Blueberry Milk också. Nyttigt och bra va? Haha 
Men har varit lite besviken på vädret idag, tog på mig lite tunnare kläder till skolan för att inte svättas som en gris sen som igår och nu var det istället kallt för de. Det har varit en ganska så slapp dag annars och ikväll kommer antagligen Hassan brummande med bil. Gött! då kan man börja köra med han så han kör mig överrallt (6). 
Nej men så elak ska ja inte va.. eller? haha vem vet.
Nu blir det att smaska vidare på min choklad innan det är dags för mat. Frågan är bara om mat låter så lockande eftre jag snart ätit upp en hel chokladkaka och lite av mammas påskgodis. Ah men vi hörs gått folk!
Puss


Saknar min plutt så bäst han kör hit snart!
(snyggt med sugmärke på kinden med)

- På något konstigt sätt vägrar min text gå till normal från fet stil om någon skulle undra, cp! :c

skola igen

Fick en mysig natt med älskling igen. Vi hade lite svårt att sova så mitt i natten stängde vi på en film. Redan efter tio min stängde vi av igen och sov som små grisar. Konstigt, filmen kan nog inte varit så bra men den hjälpte ju oss att somna iallafall. 
När vi sedan vaknade kl 5 var det bara upp igen och fixa allt innan det var dags att cykla ivåg till bussen. Som tur är har hassan inte sovmorgon längre eftresom han är i praktik. Haha han är inte van vid att gå upp så tidigt som jag stackan. 
Dagen har annars flytigt på och just nu tycker jag det är exta bra eftresom hassan köppt en snurrglass till mig som jag eftre inlägget ska sätta mig i solen och smaska på. Har även lyckats ta lite bilder när jag var ute igår som jag tänkt bjuda på (naturbilder). Tog dem på ca fem min när jag gick barfota i en liten skog vid huset så det fick gå fort innan myrerna skulle börja klättra på mig så de är inte så spec genomtänkta prrecis.
Men där har ni dem några av dem iallafall. 

Puss










Soooooooool

Så himmla fint och varmt väder ute så jag har väl luggit i solen och bättrat på brännan endel. Hassan kom nyss också fast han kilade snabbt iväg för att kolla till sin dator. Hoppas han kommer snart för han ska ta med en snurrglass till mig :3 Ja, jag är sugen trotts att jag redan ätit två twister redan, men är det sommar så är de! 
Vi drar nog iväg och gymmar och tar en promenad senare så då kan man vara värd lite glass extra glass. 
Oj nu kom morfara också haha, hade lite smått glömt att han skulle komma. Bäst att jag kilar iväg för en thailandsbo är inte ofta men får hem (: 

Pusshej



!

Kväll med syster

Sitter med syster och äter pizza vi gjort. Blev faktiskt riktigt god fast blev grymt sugen på energidricka så blir väl att dra ner och köpa hem lite sedan. För överigt så är jag ensam hemma med kära syster idag fast huset är fyllt med godis så jag klarar mig (y). Dags att fixa till mig lite innan vi drar. Ha de så fint människar, puss & kram!

ååh sommarvärme!

Tänk vad solen och värmen kan köra med en, kände mig genast lyckligare! Ser inte riktigt ut just nu eftresom det är gardin ivägen men skulle det varalikadant väder idag blir det väl solstolen idag. Men har även lovat jobba lite på B-young på eftremidaggen och kanske träffa sabina med och så kanske hassan kommer ikväll, haha. Ja vi får la se hur det blir.
Nu hade jag iaf tänkt att gå upp och äte en stor frukost och glo på tv. Men bara för att jag älskar sommarvärmen tänkte jag ni kan få ta del på lite bilder från igår. 
Ha de gött!

















Goddag!

Igår blev det att fira Hassans mamma och äta god mat och tårta såklart! Nu är jag hemma i sketlanda igen och har inget så mke för mig. Mitt rum behöver dock städas så får väl bli det och sen gymmet och kanske gå ute en sväng. Är grymt sugen på glass måste jag säga. Det fina vädret lockar fram den töstiga känslan i mig. Tror jag får ta en till belöning efter träningen. Fota vore också trevligt. Äsch får väl se vad det blir av mig. 
kram

skärp dig!

Känner mig sådär hopplös.. Där ser man hur vel det kan gå om man har för mycket i huvudet. Att få för sig göra nått så oansvarigt när man redan har saker att bekymra sig åt gör inte saken bättre. typiskt mig... Skärpning nu!
Dags att ta tag i livet kanske ?


Plugg,plugg,plugg....

Har nu suttit och pluggat sedan jag kom hem (kl 5). Börjar bli riktigt trött. Inte så bra att glömma bort att man han prov imorgon med, men det får gå. För övrigt så kan jag också berätta att studentbilden hamnar i tidnigen på södag om jag inte mister mig helt för er som vill se då. 
Helgen blir väl som vanligt att tillbringa med hassan och hans mamma fyller år på lärdag också! Ska nog slå på tvn och ta det lite lugnt nu. Eller ah sova kanske vore för himma skönt. 
Ja...em. godnatt (:


Saknar dig svea </3 ..

Snart ryker en tand..

Var hos tandläkaren idag och fick veta att jag ska bli av med en framtand i underkäken... Usch jag kommer ha en liten glugg ett tag + tandställning igen, fuck! Aja blir det bra sedan så får det väl vara värt det. Men något kul är att jag fått hem mina två klänningar idag och de var super fina. Men nu är det bäst jag pluggar vidare. Naturkunskaps prov imorgon, JIPPI! ..........    -.-

Sjuk dag

Värsta dagen på länge. Det hela började när jag på morgonen trodde jag fått feber min panna kokade av värme men sedan slog det mig att jag måste bränt mig i solariet igår för hela min kropp var varm.  Riktigt obehaglig känsla dedär med att vara bränd. När jag sedan satt lugnt för mig själv och åt frukost började jag plötsligt hosta och märker att något sitter fast i halsen. Jag fortsätter att hosta och sedan tappar andan och kämpar för luft igen. Det var sjukt läskigt att inte få luft men som tur var vaknade mamma till och fick stå till hjälp.
Känns fortfarande inte som min röst är återställd och så hade jag redovisning. Var för nerfös och orden bara tog   slut.och nu blir det inget på hotellet heller när jag beställt två klänningar för att ha något att ha på mig... får vänta tre veckor till. kul.... 
Menmen nu ska jag vara onyttig och äta glass och se på tv för att tycka synd om mig själv. 
puss



Godkväll

Försöker städa lite på mitt rum men går inge vidare när det finns en påstängd data i närheten. Så jag började kolla lite klänningar och hittade dessa två från nelly som jag beställde. Något negativt måste då vara att man måste ta sig upp till skolan imorgon igen.. 
Har ändå haft en härlig helg tillsammans med hassan och så har jag träffat min kära vän ammie. Tänk så mycket man har att prata om när man inte träffas på så lång tid. Det var mycket trevligt måste jag säga. 
Men nu är det bäst att jag sover lite. Natti!




/ klännigarna från nelly! - Love

Söndag

Stitter och funderar på hur dagen ska se ut. Blir nog det vanliga. Gym,sola och vara onyttig kan också bli att övningköra lite. Juste har plugg också som jag måste få klart. Jaha där blev min dag fullbokad.. Bäst att sätta fart och få något gjort också. Kanske bäst att äta frukost förts, brb!

Svenska lektion

Tja!
Sitter och segar på en svenskalektion. Skulle vilja krypa ner i sägen igen bredvid hassan..
Men ändå är det en skön och kort dag idag så jag ska inte klaga. Haha juste min kille är livrädd för spindlar också. Lyckades få till ett aprilskämt om att det var en spindel i fönstret här om dagen. ( förväntade mig inte att han skulle gå på det)Han flög, ja verkligen flög upp ur sägen och gav ifrån sig ett mesigt ljud. Så himla kul att se. Fast kan erkänna att jag säkerligen skulle gjort detsamma i hans läge. Har också fixat solkort så nu blir det att sattsa på att bli brun innan sommaren! 
Borde ta och arbeta lite också kanske ... Tbx till lektionen -------> BRB! 

- Hej Göran jag satt inte och gjorde annat på lektionen (a)


Resultat

Tack för era röster! Det blev slutligen nummer tre som tog första plattsen så det blir den bilden som hamnar i tidnigen. För övrigt har det varit en slapp dag med mycket tv sen lite gym och solning. Ska även se på någon film och ta de lugnt nu. 
/R.T

Rösta ?

Nu sitter jag här men min cola i hand. Har precis varit ute och köpt lite energidricka och ätit god mat. Har också blivit fotograferad till en annons i vision höglandet. Skulle vara tacksom om ni sa vilken ni tycker passar bäst. Som
ni ser är temat studenten! lägg en komentar med vilket nummer (: 

1.
jag

2.


3.