En låååååååååååååång dag

Bara för jag är riktigt trött så får detta bli ett snabbt inlägg ( hoppas ni förstår något av de?) ^^
Min dag började med : Plugga/ åka till skolan/ ha 2 lektioner + 1 prov/ vänta 30 min/ ta bussen hem (1h & 15min) / Köpa kaffe och macka/ Slänga i sig det/ Lektion påtrafikskolan (2 h) / Hem/ Byta om/ Gymmet (75min)/ Sola (20 min) / Hem/ Äta/ Duscha och du ska jag faktiskt sova. shiiiiiiiit så trött man kan bli efter en så läng dag. Och morgandagen blir inte bätttre, kommer hem tio över fem fast då då möter bby mig och följer med hem så dagen kommer säkert bli bra ändå. 
Godnatt! (:

Drömmar

Precis vaknat upp ur en drömm. Jag var utomlands på en liten ö med familjen. Allt var fint och perfekt tills det plötsligt dök upp en tsunamin. Vi hittade ett hål och kom till andra sidan jorden och på vägen dit regnade det kändisar. Allt slutade med att jag satt på en båt men några polare och drack en san francisco drink.
Drömmar kan vara så himmla konstiga ibland, hah! 



Trött och sliten

Hemma från skolan men guuuuuuuuuuu så trött jag är. Trotts att skoldagen varit ganska soft och kort känns det som jag suttit i skolbänken flera år. Sova vore finfint om det inte vore för alla läxor som måste göras. Det får bli att duka fram lite saft och bullar så löser det sig.
hejs!



En kväll som denna

Godkväll
Sitter här och kollar på lite mysiga kläder från nelly och asos blev precis kär i en knänning och lite till som troligen blir att beställa snart. Ganska osmart att dricka kaffe och energidricka för att klara plugga och sen inte kan sova. 
Humm.. Blir väl antagligen att spela lite spel på sin mobil ett tag. 

Har sagt många gånger att jag ska bli aktiv och antar redan att jag tappat mina läsare men det är ändå värt ett försök till. Får också försöka fixa en lite roligare och mer personlig design när jag orkar ^^ 
Nu blir det att återgå till spelandet, Tjaa!


Och lite ego kan man vara ibland....