Sådär lycklig ni vet

Rubriken säger väl allt nästan. Min dag har varit toppen. Jag fixade nämligen till mig ett MVG i multimedia idag. Det var verkligen mer än förväntat. Och nyss var hassan här och gjorde stämningen ännu bättre. Men hade kunnat lista ut att dagen inte kunde leda till något så mycket bättre. Nu väntas nämligen ännu mer plugg.. Men nu har jag just ätit lite av min första vattenmelon för i år och den var himmelsk god. Tror nog lite plugg ska gå ann då. Upp till bevis! 
Hejs <3

Plugg dag

Sitter är med naturkunskapsböcker till hands och försöker få in lite i skallen som just nu inte verkar vara så mottaglig. Tvn står på vilket gör att man blir ganska okoncentrerad. Blir väl att ta tag i det så snart så möjligt. Annars så blir det gymmet och övningkörning ikväll om jag hinner bli klar med pluggandet. 
Juste beställde min första byxdress igår från nelly:
(http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/jumpsuit/nelly-trend-917/flash-jumpsuit-917019-133/)
Hittade också ett par supersnygga högklackade sommarskor igår när jag var och köpte mors dag present till mor min men de fanns tyvärr inte i min stolek. Blir att jaga runt lite. Har nämligen lite misstankar om att min födelsedag kommer tillbringas i sthlm och hur många hm butiker finns det inte där lix? 
Nog med prat! dags för plugg...

slappa dagen

Sitter här och glor medan hassan duschar. Blir en såndär mysig och slappa dag idag. Imorgon väntas resturangen med mormor och kusinerna + lite shopping troligtvis. Ha de gött!



Körskola på morgonen

Imorgon blir det ingen sovmorgon för min del för då blir det att ut och köra med trafikskolan igen 07.30 . Får väl se hur det går att köra så tidigt när jag är som tröttast. Humm.. äh några koppar kaffe gör nog susen! Sitter även och pluggar trafik nu vilket jag redan börjat tröttna på. Blir att sova och ta nya tag imorgon. GODNATT! 
Lite tur att jag har min lilla skumma katt bredvid
mig och knorrar. Otroligt nog fungerar det som
min sömntablätt just nu. Puss 


Tält

Jaha då var andra delan av nationellaprovet i MA avklarat. Nu är det bara att invänta resultatet som troligen inte blir det bästa. Efter det var det bara en lång ( 3 h) lektion som ingenting hände på innan vi skulle ut och bygga tält. Blev en liten tält fight också haha mitt ''lag'' var snabbast! :*
Detta hade vi då på gymnastiken för att det det är projektarbetes dag imorgon. Fick även sluta tidigare vilket var riktigt passande eftersom pappa bara några min efter susade förbi av ren slump. Riktigt gött att vara hemma mer än en timma tidigare än vanligt. 
Fick även hem mitt nya pass idag som såg förjävligt ut. Jag ser ut som en uppstoppad rädd docka hah! Men nu är det dags för mammas pastagratäng :D 
Ha de!

Mat&mys!

Fick precis ett litet besök av hassan, mys! Åt mumsig mat också(grillad kykling, couscous, avokadosallad, pk och gräddfilsås)! Och nu blir det att dra vidare mot stan för att ladda upp med energidrickor till nationella prov i matte imorgon igen, kan bli en och annan chokladbit med bara för att jag är sugen. Har även fått tillbaka min kära kamera igen så nu får ni räkna med mer bilder i bloggen igen. Har haft väldigt ont om det den sista tiden. 
Men nu är det bäst att jag springer ut, pappa väntar.
Puss!



Hemma igen

Var i pauli i tills idag och nu väntas en helg av plugg! Låter inte så lockande precis men måste man så måste man. Men innan det ska jag njuta av min kopp kaffe och läsa ut en bok jag började på förra veckan. Den heter Mitt liv med Saddam och är någon jag rekommenderar för den är grymt spännande! 
Blir väl kanske något mer inlägg under dagen men till dess ha de bra gott folk!

Kommer vi att dö?

Som vi flesta redan vet så talar tidningarna om en jordbävning som kommer skaka sönder vår planet på lördag den 22 maj alltså? Själv tycker jag allt snack om att jorden går under hit och dit börjar bli lite överskattat. Några gånger kan man oroas men nu? nae det har gett för många falska singnaler enligt mig. Men vem vet bara för vi nu kan tycka det är strunt prat kan det fortfarande hända och då har ingen något att säga till om längre. Som om inte min värld redan har gått under innan när jag skulle bli ljusbrun men när jag tog en titt efter färgningen såg det nästen svart ut .f.*.n. Nog om det.
Därför jag fick tid att skriva är för att jag blivit sjuk again .Haha. Samma symtom som innan, feber som går upp och ner men denna gången har jag överdrivet ont i halsen så maten kan inte  slinka ner i min matsäck precis. Kanske har jag blivit smittad av syster som har halsfluss? Vilket också kommer betyda att jag får förbli lat i yterligare 2-3 veckor.. jag som precis kommit igång med träningen igen. Usch. Hej då strandkroppen kommer aldrig hinna få klart dig till beach 2011 ändån. Får bli godis och skräpmat som får ta över min kropp 8-) 
Medans min familj ligger på stranden i mallorca får jag sitta på hotellrumet och feta! Om jag har tur kan jag kanske komma ut lite nästa resa som väntar som blir thailand. Gött. Nu är det dags att vila lite och plugga inför Ma nationella som är imorgon. Puss&kram



Drömmer mig bort

Tycker att dagarna börjar bli extremt långa nu såhär några veckor innan sommarlovet och allt. Men som om inte sommarlovets dagar kortare, ska nämligen jobba 6 veckor på fabrik. Kännar dock väldigt bra och hade channs i klädaffär men jag föredrar nog att bli rikare. På tal om det så köpte jag en ny resväska igår. Och utomlandsresan närmar sig! Blir malorca 2 veckor sen blir det väl lite öland och sånt som vanligt jag får se fram emot de helger jag har tid. Längtan är enormt stor just nu och speciellt när jag setter och käkar på min stora mumsiga glass som man hellst velat äta på en solstol nära en strand. .... mm .. Ok nog om drömmandet nu blir det plugg :/ 
Ha de fint!

lakritsnappar

Sitter och äter på mina lakritsnappar jag fick av hassan. Mums! Men strax blir det att dra ut och gå en runda. Tänker inte sitta här och slappa hela dagen eller ska ja? Vore faktiskt inte fel! Äta upp sig några kilo och sen ta ett tufft gympass imorgon istället. Så får det bli , Ha de!




Sovmorgon

Blev en natt i Pauliström med bby i natt. Det blev en långpromenad sen somnade på tidigt. Men det hindrade oss inte för att försova oss. Jag kom i tid eftersom jag hade sovmorgon och min lilla stackare hade missat att han skulle vara ledig. Haha. Men nu ska jag sitta här och vänta in min första lektion. Tjaa då!

Kaos till romantik

Nu har jag äntligen lite mer tid till datan. Kom hem tio över 6 idag, det kändes för jävligt! Hade inte ätit någontig så direkt när jag kom hem som tur var hade pappa gjort god mat som jag fick vräka i mig. dessvärre  måde jag kanska så illa sen med det fick det vara värt. 
Haha jag fick en riktigt lyckad solnedgång med hassan igår med ... Hosthost! Solen kom på fel sida så vi körde runt och jagade den i skogen och överrallt. Sen började bilden låta konstigt och ah det blev kaos så vi fick nöja oss med att se solen sakta försvinna bland träden. Men att få en så underbar kyss som jag fick i det tillfället gjorde allt till något helt underbart. 

-                                  

Multimedia

Nu har jag min sista lektion för dagen som är multimedia. Har absolut inget att göra göra så jag hänger på fb som vanligt. Snart blir det att plugga mediakunskap eftersom jag missat ett prov som jag därför får göra kl halv fyra. Vågar inte ens gissa vilken tid jag kommer hem. Kommer jag hem lite efter sex borde jag vara glad -.- dessa nedrans bussar asså :c Ska tusan köpa mig den största glass jag får tag på så fot jag kommer ner på stationen! Tills dess blir det att hungra ihjäl :'/

Lyckat Rebecca..

Jaha då glömde man busskortet så jag blev tvungen att cykla hem igen och vänta en till tills nästa buss... Klantigt! 
Kommer även missa ca två lektionen. Får väl cykla ner igen och hoppas på att oturen inte håller i sig. 
Ha en bra dag (:


Fin helg

Helgen har tillbringats med världens finaste och har varit helt underbar. Annars så sitter jag just nu i sägen och pluggar trafik med en jobbig hicka som vägrar gå över. såååånt ääär liiiveet nu ska jag se till att få lite mer gjort innan bby kommer tbx. Ha de! 

Oredigerad bild och sådär men äsch...

Har ingenting att säga....

Ja som rubriken säger så finns det faktiskt ingenting att säga. Detta är verkligen inte min dag... 
Hoppas ni alla andra har haft en trevlig fredag iallafall för nu ska jag tröstäta godis, krypa ner bakom mitt täcke och hosa hela natten (Y)



Bil?

Haha oj tog inte lång tid innan jag fick suget av att gör ett nytt inlägg men kan behöva lite hjälp denna gången för nu tusan ska jag få en bil också! Problemet är lix vilken man ska välja som första bil, behöver inte vara någon så extrem. Funderar lite på en peugeot 207 med glastak eller peugeot 207 cc. Är inte så bra insatt i bilar så är därför öppen för förslag eller åsikter? 




Sjuk

Sitter med familjen och kollar på 2 och en halv män och äter choklad. Kan faktiskt inte bli så mycket bättre när man är sjuk.  
Ja jag vaknade nämligen med feber och fick stanna hemma idag, lite smått retande när man planerat en hel dag som nu gått till spillo. Aja sånt är livet nu ska jag äta mer choklad och tycka synd om mig själv. 
Puss & Kram


Gött att vara ledig

Var så trött på min header så det fick bli en inpulsiv omgörning för tillfället. Dessutom var det morgon och jag var väl inte på såntdär seriöst humör så det fick bli som det blev helt enkelt. 
Vaknade för övrigt kl 5 idag för att väcka kärleken men när man är sådär lite halvvaken vet man inte riktigt vad man gör(iallafall inte jag) så jag missade helt enkelt att skicka iväg smset. Efter det sov jag vidare till kl nio då mamma hade dukat fram en god frukost innan hon skulle sticka iväg till jobbet. Efter det slappade jag bara tills det var dags för lunch ungefär. Det fick bli en pizza och sen var det bara att fixa till sig och dra ner till trafikskolan. Fixade en lapp med massa koder till datan så ja slapp göra dem där och en körtid. 
Ni fram tills kvällen har min älskling kommit två ggr och hälsat på och jar har fixat de första 70 frågorna av mitt distanstest. 
Usch va långdraget det blev... bäst jag sticker innan det går över styr!
Godnattpuss!




Ändrade planer

Allt blev inte riktigt som planerna sa så nu sitter jag här själv precis nyduschad efter gymmet. Blev ingen trafikskola heller eftersom jag fick syn på papperna med öppettider osv. Och så har jag gjort en liten fail sak genom att tro att jag ska till skolan imorgon och var därför helt instämd på det sedan visar det sig att vi är lediga. Haha men vem hade inte blivit glad åt den överraskingen?  
Så imorgon blir det hårt pluggande hemma men hoppas bara vädert blir bra så man kan vara ute! Senare under dagen kommer hassan med så det blir toppen!
Nu ska jag stoppa i mig några kilo mat <3 Hejs

stressigt

Hassan har precis kört hem mig och nu blir det till att slänga i sig maten och sen sticka ner till körskolan och plugga, sen gymmet! Blir inget längre inlägg än såhär. Nu blir det mammas pastagratäng! mums :*

Jönköping

Dagen tillbringades i jönköping med familjen. Blev en massa shoppande och fika för föräldrarnas del. 
Själv köpte jag; en strandklänning, klänning, 2par solglasögon, underkläder, smink, tights mm..  Tyvärr kunde jag inte ta mer bilder än detta för att min kära syster tog på något sätt sönder min systemkamera nyss och orkar inte ta fram min lilla digitalkamera. Men nu ska jag allt sova. Godnatt! 
Puss & kram