Väntan

Nu är jag i Nässjö där jag sover tills imorgon då det bär av mot P&L!
Är taggad och redo! Men nu är det bara att vänta...


OUTFITS


SHOPPINGEN

1. Ring: Ur & penn
2. Tröja: HM
3. Bra ha prylar från HM (till P&L)
4. Ring: SNÖ
5. Parfym: HM (till P&L) & Öronhängen: Ur & penn
Köpte även ett par skor -> SE HÄR <-
De andra kläderna kommer i två outfits som kommer upp snart!!

Blev lite firande iaf..

Jaha.... så typiskt detta, jag drog iväg ändå för att fira lite midsommar. Åkte till mina goa nässjö vänner. Men nu är det bara att hoppas att det är värt de! Juste nu har jag laddat upp med 2 nya sommar OUTFITS + bilder på inköpen från jkp!!!! Kolla in dem imorgon här på bloggen.

Godnatt <3

.

Halstabletter, kvällens shots - Hostmedicin, jordgubbar & energi! 
Fint!


P & L !

Nu börjas nedräkningen till Peace & Love! På måndag drar vi, 3 dagar kvar! Ska du kanske dit? 
De duma är att jag fortfarande är sjuk.. Hostar som en galning är snorar runt därför isolerar jag mig nu de tre dagar som är kvar. Vila, dricka hostmedicin och äta tabletter blir min dagliga kost. 

Var i jkp igår efter jobbet med syster min som numera också jobbar lite där jag jobbar (industri). Köpte lite nödvändiga grejer som behövs till p&l men även en del kläder/ skor osv. Se bilder senare! Nu blir det midsommarmat!



Skorna kommer ej!!?

Jaha då fick jag mail om att det inte kommer några skor eftresom det blivit något fel i lagret eller liknande. Så min outfit får vänta tyvärr.. Varit sjuk i två veckor dessutom och nästa vecka drar jag till P&L... fml..Måste bli bra snart! Imorgon blir det även shopping i jkp efter jobbet eftresom jag är akut behov av skor!
Annars idag var det jobb sen stan och fika med helena, blev även lite shopping :) 
Bjuder idag på lite sjöbilder som är ganska nytagna: 




Jobb!!

Jag är ledsen att jag inte bloggat på länge.. Får nog bli att välja att göra detta seriöst eller kanske ta bort bloggen? Men det tar vi inte nu. Får ge det ett försök till! ;)
Idag iaf så har jag jobbat hela dagen, shoppade och handlade hem lite mat och lite. Köpte en svart snygg långkjol som jag tänkte lägga upp på bloggen så fort jag får hem mitt packet från nelly. Ser en riktigt nice outfit framför mig så det får vänta. Tänkte även passa på att ge ett tipps för er som är lika sötsugna som jag på jobbet, ta med en påse "jätte salt" kan va bland det godaste godiset jag smakat och perfekt att gå runt och smutta på! :)

Puss

 

 

 

 


Bal

Fotade dessa fina par innan balen. Vi fick även lite besök som också ville vara med på bild :)