Fredagskvällen förstörd

Idag hade jag sett fram emot en till härlig kväll med Helena men inte det inte. Nu sitter jag i min säng, nerbäddad med mjukiskläder och glor på tv som jag gjort nästan hela dagen. Detta sänglivet börjar verklien bli uttjatat nu tycker jag. Att jag alltid ska lyckar bli sjuk... och inte minst till helgen!
Jag får stå ut antar jag, imoron tänker jag i allafall INTE sitta hemma. Nu får det vara nog så jag har bestämt mig för att gå ut i vilket fall som hälst. Blir också att gratta mamma i moron på sin 43 års dag. Efter moronfirandet ska jag och pappa ner på stan och köpa en ny cykel till mig eftersom min förra blev snodd.
Blir nog en lika dan monarkcykel fast en vit denna gången. Sedan får vi se om vi hinner fixa lite mer innan kvällsförberedelserna. Kommer också smita ifrån så ja hinner träffa bästis och Ammie lite. Det blir nice! Har vi tur blir det en fest på det men något roligt umgänge troligtvis.
Nu ska jag krypa ner i min stora härliga säng ingen och ta ytterligare en ipren innan jag somnar.
Kram

Sjuk (N)!!


j
RöttRöttRött.....  Ni ser även min pierecing på andra bilden :)


Blev att ligga hemma och sjuka idag, märkte redan igår att min temperatur började stiga sedan ville inte min näsa att jag skulle andas mer. Ipren och nässpray har blivit min räddning idag men låt oss inte glömma all glass och kaffe jag har smällt i mig idag, haha! Kändes inte så himla smart att äta massa glass eftersom jag redan innan de höll på att frysa ihjäl så jag gjorde mig en måna stora vaniljlatte efteråt. Blev sån himla kontrast så man kan ju gissa om jag brände tungan? Oja! Inte alls mysigt.
Vad jag mer gjort idag måste var att sova, sova, sova, sova osv... Men det har varit riktigt gött och känner mig faktiskt mke piggare och friskare så förhoppninsvis blir det trotts allt lite skola och framför allt FEST imorgon! Ser verkligen fram emot det.
Jag har också kommit fram till att jag vill ändra designen på bloggen. Den känns så tråkig och vanlig just nu, jag har också tröttnat på lila som var min favoritfärg innan så nu har jag bestämt mig för att köra rött på nästa.
Kan bero på att jag kommit på mig själv att ja måste gilla och dras till rött eftersom min garderob plötsligt bestod av nästan bara röda käder. Mitt rum är också ganska rött faktiskt mina naglar också. Där fick ni lite onödig, ointressant, obehövlig fakta också. Nu ska jag gå ut i köket och försöka få i mig något att äta glömde sga att min hals brinner också, önska mig lycka till så hörs vi. 
Hejdå :*

Jag lever iallafall


Hittade en liten rolig bild i en av mina fototidningar, kolla noga så ser ni att bilden inte bara kan ses på ett sätt.
(KOLLA NOGA)

Sitter just nu i min ensamhet och äter naturgodis (Y). Ett bra tipps för er som har ett sötberoende som jag sedan blir det ju mycket nytigare också. Idag har jag varit i skolan sedan träffat bby en stund men känner mig för himla trött och sjuk. Ja måste bara säga att det är jävligt jobbigt att kyssa nogon längre stund med en täppt näsa, haha går inge vidare när man inte kan andas.
Kan också säga att de blir fest på hotellt som nu är den nya insparken här i vetlanda. Dags att börja tagga snart !
Något som händer mer är väl att Hassan sover här , mysmys! Sen på söndag bär det av mot jönköping tänkte själv övningköra dit faktiskt. Vi får väl se hur det går men vad vi ska göra där är att köpa nya prylar till mitt rum och kolla på lite annat såklart också.
Imorgon blir det att ta tio i sju bussen till skolan igen -.- fy fan orkar inte, hoppas nästan att jag har feber imorgon med så jag slipper de. Nu hade ja tänkt att ta de lite lugnt med en kopp kaffe och forrtsätta njuta av mina små fruktgodisar. Vill också passa på att säga : Vill ni att ja ska ta med något specielt på min blogg eller har nåra frågor så hör av er gärna. Skulle vara hämskt tacksam för min blogg känns för tillfället ganska tråkig eftersom det knappt inte händer ett skit eftersom jag bara pratar av mig lite då och då.

Pusshej


Slänger in ett litet snabbt inlägg

Ja hade bara tänkt berätta att ja funderar på att skaffa videoblogg men vafan jag kan inte vara seriös på en ända video utan att  få till ett skratt eller att gå och gömma mig så vi får väl se hur det blir med det. Idag har jag iallafall varit i skolan sen när jag kom hem träffade ja hassan lite. Efter det stack jag till farmor och fick lite mumsig mat. Just nu sitter jag och smaskar på lite naturodis och väntar på att min syster ska komma hit med min nerkylda redbull (<3). Det blir väl en eller annan film också innan jag somnar. Juste i helgen taggar jag och Helena ekbacken! Känner på mig att vi kommer ha det grymt kul som vanligt. Nu börjar filmen så dagas att avsluta detta inlägg så godnatt fina människor!
/ kram R.T







Där fick ni lite bilder också, toppen ... nej med de är flum men ja måste säga att det var riktit kul att hitta en eng bok med mitt namn :D