Rubrik

(Jaja jag orkade inte komma på en bra rubrik) 
Shit imorgon har jag halkbana och bara två veckor eftrer malorca är det uppkörnig och uppskrivning. Va tiden ska gå så fort nu när det är sommarlov, snart är det väl skola igen bara för det.. Ne så får det inte vara! 
Har annars jobbat idag. Har fått packa i kartonger och något annat som jag vet i tusan va det var för nått. Aja snart blir det att arbeta på B-young istället och det kommer troligen bli lite roligare men lönen är fin måste jag säga.
Nu ska jag ta mig något att äta. hejs!

Jobb,körskola,jobb,körskola..

Jag överlevde en jobb-dag till. Har också hunnit sova och äta lite då jag kom hem. Nu väntas en smoothie och lite körkorts läsning. Längtar redan tillbacks till sängen.. Jag får trösta mig själv lite med att jag är ledig imorgon och ska därför hinna med min sista körlektion! Gött. På torsdag väntars också halkbanan.
Om ni undrar vad det som är längst upp på min blogg numera så är det en länk till min egendesignade klänning för nelly, rösta gärna om ni får till och vill (: 
Juste plugga va de, hah. Bye!

Inga sötsaker..

Jaha lite ny design och så på bloggen. Blev en liten lätt där jag snodde en kodmall och bara satte dit en header men shit vilken tid det tog att bara få dit en liten header denna gången. Bilden vägrade visas. Men nu äntligen sitter den där så jag är lite glad. Förutom att jag har fixat och mixat lite med bloggen så tog jag och syster även ett litet gympass på eftremiddagen. Därefter åkte vi och köpte några chips påsar och frysta/ färska bär till att göra smoothie. 
Juste nu har jag även gjort ett avtal med mig själv att skippa alla sötsaker och ta fram allt det nyttiga tills jag sitter på flygplanet påväg mot malorca. Tror man att jag lyckas? Själv är jag lite tveksam nu finns ingen återvändo!
På kvällen blev det grillat och därefter har jag bara suttit och ätit mig fet på alla godsaker. Insåg precis att jag ska jobba imorgon så bäst jag får en liten tugga sömn. Godnatt folket!



Midsommar och sånt

Upps, tror jag råkat förstöra min bloggdesign något mycket. Frår bli att ta tag i det snarast! 
Igår var det ju midsommar somsagt, hoppas alla hade en trevlig dag? för det hade jag. Jag och älskling köpte hem massa godiii saker som godis, jordgubbar cola, festis. Men godast var nog jordgubbarna i den smälta cokladen mmmmmmmmmmm säger jag bara. Till allt det goda kollade vi igenom ett par filmer och var ute en snabbis. Fastnade speciellt mycket för en film med namnet the blind side. En riktigt bra film full av känslor. De som inte sett den, se den! 

Ja som man ser fick det bli en liten bild på oss från den underbara kvällen. 
Vet att du tjuvkollar lite på min blogg hun så tack för den fina dagen med dig sötnos. 

Annars idag har det inte hänt något speciellt spännande mer än när syster min kom inrusande på mitt rum och skrek pippi fågel, kom och kolla på pippi fågel. Jag tog med min kamera i farten just för att jag fick en känsla av att jag skulle ångra mig annars. Och måste säga det var bra gjort men stackars fågel.... 
Den stod bara där i pappas sko och kollade på mig. Min syster förklarade att den inte kunde flyga. Och det var sannt, den rörde inte en vinge allt den kunde göra var att stutsa runt på marken. önskar jag kunde göra nått. Den bara stod där och rörde sig knappt.. <3



Har aldrig lyckats fota en fågel... synd bara att jag fick chansen genom denna fåglens skick.. <3



aj?

Jaha ja igår fick jag ett hårspänne i armen. Haha. Skumt nog skulle jag bara lägga ner den mot soffan i full fart och aj så kände jag att det stack till. Hassan trodde jag var galen och även jag  började tro jag var lite halft borta tills jag såg att ett hårspänne hade fastnat en bra väg in i armen. Låter helknäppt och de var det troligen också? 
Men om vi bortser från gårdagen så kan jag väl inte påstå att denna dagen varit så mycket bättre. Vaknade tidigt för att köra för körskolan och jobba lite på repetionerna på datorn. Gick väl sådär. Sedan har jag sovit massa och nu är det visst dags att sova igen... Upp och jobba halv sju imorgon. Kul. 
Godnatt <3


SOOOMMMMMARRLOOOOOV!

Nu tar jag sommarlov! Och om två veckor drar jag utomlans. Livet är för härligt ibland. Och idag blir det även en dag med hassan! 
Juste var och shoppade endel igår i jkp ju! Hittade en hel del och kan bli så att jag man kan ta del av det här på bloggen snart så fort jag tagit bilder. 
humm dags att försöka fixa till mitt rum som ser för jävligt ut just nu. Ha de bra!

I skolan

Sitter i skolan och gör absolut ingenting. Så typiskt att inte ha något att göra de sista dagarna i skolan. Tiden bara kastas bort på allt onödigt som att fika eller sitt vad fb. Menmen snart är det över! :D
Idag ska jag även till Jönköping och slösa bort lite födelsedagspengar. Om inte det tar för lång tid drar jag även till bby ikväll. Nu är det snart dags för fika på svenskan sen hemmmmmmmmmmmm! Har jag tur fr jag även köra till jkp hade nämligen körlektion i morse så har endel att öva på. Men är så grymt irriterad över de faser jag gjort. Jag är alltid en fråga ifrån på fas a och det är att måste att bli klar till i morgon så jag kan börja på receptionerna.

Lyckat!

Vaknade 20 min innan det var dags att sticka till skolan. Lyckat! Men jag hann och det är huvudsaken. Nu är det bar att stå ut denna dagen också... två dagar kvar...... -.-

Hej då matteboken!!

Jaha då var denna helgen också över. Gick otroligt fort! Fyllde också år i lördags och fick massa fina saker och en härlig dag med min bby och släkten. Nog med allt bra för en stund nu. Det är en vecka till kvar i skolan att stå ut med. Men har verkligen ingen lust med det, råkade också fixa så jag fått ett prov till torsdag. Hur tusan lyckas ja? Lite väl onödigt när jag kännar att mitt mvg i ma kommer gå åt *******. Tror verkligen jag ger mig in på något riktigt omöjligt just nu när jag inte orkar slå upp böckerna ens. Jag är ju för tusan 18 och borde sattsa på körkortet nu ist. Precis nu ska jag plugga trafik, hejdå mattebok! <3

Tips om skönhet

SHIIIIIT så varmt det ska vara! Har glidit runt i bikini hela dagen och bara slappat i solen med massa glass och vattenmelon. Men nu blev det tyvär slut på det roliga efteresom vi får folk hit snart och jag behövde övningköra. Gick faktiskt ganska bra på vägen trotts all värme som får en att riktigt koka. Jo ok kom på att jag gjorde ett litet eller ah kanske stort misstag... Jag glömde en skylt så jag råkade köra in på en enkelriktad gata som jag inte får köra på. Haha fick bli att backa tbx och skämmas lite. 
Bara för att fördriva bort tiden vill jag tipsa om lite ansiktsprodukter jag testat:



Allt är otroligt bra! Just nu när jag inte har så mycket finnar är den rosa flaska riktigt bra och får huden otroligt mjuk och fin. De dagar finnarna är till besvär är clearasinet utmärkt! Testade även den lilla tuben som skulle ta bort finnar/rodnad på 4 h och vad ska man säga? IT WORK! Och ni som vill veta att tipps på hur ni håller era ögonfransar fina och långa använd de padsen som visas på bilden. Det återfuktar dem och håller som starka samtidigt som det tar bort allt smink från ögonen. 


Har även äntligen hittat några bilder från studentfesten i torsdags:


Chokladdoppade jordgubbar

Mmmmmmmmm! sitter här och doppar färska frukter i varm choklad och dricker istee. Så underbart gott i denna sommarvärmen. På tal om det fick jag för mig att ut och springa innan runt 6 tiden. Hett säger jag bara. Shit var varmt det var. Det gör jag nor inte om mer, såg ut som en nytvättad tomat när jag kom tillbacka. 
Något som kändes lite bättre att svättas för var solningen men måste säga att det var överdrivet varmt då också. Annars så har det inte hänt nått spec mer i mitt liv utan att jag var på en studentmottagning av min sysling i förrgår. Det var en riktigt stor fast mysig fest med mycket släkt och vänner. Ja allt var helt änkelt mycket trevligt. 
Jobbigt nog har jag en fluga som surrar runt mitt huvud just nu som vägrar ge sig. Nä nu j****r. BRB






Sovmorgon?

OH YES! Känns toppen att vakna två timmar för tidigt och sedan innan jag ska dra till skolan får veta att jag har utveklingsamtal nu på morgonen vilket betyder att jag får skjuts till skolan.  Känns som försa morgonen på länge jag skipper strässa in i det sista och stället få sitta och vänta in tiden. Aja det är ju sista dagen innan man blir ledig några extra dagar så jag har inget att klaga på.
Hoppas även på att min shorts dress ska komma få flytta hem till mig idag. 
Annars så blir det att tillbringa dagen efter skolan hos min plutt. Imorgon bär det av mot studentmottagning av min käraste sysling. Ska också använda min rosablommiga klänning om vädret tillåter tänkte jag. Ska bli kul! Har nämligen inte ens rört den innan jag fick hem rätt stolek. Haha tänk om den skulle vara förliten? vilken mardrömm.  
Oj så tiden gick nu då. Dags att åka om tio min, kanske borde klä på mig så kanske det blir att övningköra också! 
Vi får väl se. Hej så länge.