Lussebulle, saft och en ipren


Myskväll med skolböcker och fika, bara det att få feber kändes inte så lämpligt just nu...

Rubrik



Sitter och kollar kläder på internet medans jag är lite ego framför camen. Dricker även lite varmt te. Gott. 
Snart är det sängen. Upp tidigt imorgon... Livet!

MOM ! where's my..



Hittade inte min plånbok idag så bara för skoj för att fördriva bort tiden lite så frågade jag 118800 nyss. Dessvärre vet jag inte om att jag har ett par gröna byxor men kort där efter fann jag den iaf. Det dumma var då bara att jag redan missat min lektion men utan pengar och busskort som ligger i en borttappad plånbok kommer man inte långt.. Lyckat!

Harry Potter - Deathly hallows part 2


Såg den sista Harry Potter filmen idag. Ett litet måste när jag sätt och har nästan alla filmer utan just den. Gick ner och hyrde den med min syster och min lille kusin eftersom det var ett litet kalas hemma för min syster som snart fyller 14 år. Mycket mat och tårta blev det också så jag är hel nöjd! :) Förutom Berit som börjar ta lite kål på mig just nu så är allt toppen!

Någon som sa fest?!??

Skulle tro de ja! Var på hotellet med min finaste vän helena idag. Mycket prat, skoj och dans så klart! 


Var lite smått stolt över mig själv att jag orkade locka håret men så fort jag kom in på flicktoan på hotellet och kollar mig i spegelen så var allt borta. Ändå hade jag ca ett kg hårspray i håret men nejnej det vägrar hålla sig lockigt. Men äsch kul fick man ju ändå :)
Ha att gött höni!

Ja tack?


Idag har jag varit i skola som vanligt sedan har jag tillbringat min kväll med tre snygga brudar. Blev endel donken och annat. När jag kom hem gav mamma med denna godigen (bilden) svårt att tacka nej tyvärr..  Puss&kram
/ R.T



tiden går så fort....

Det är redan den 24 november vilket betyder att det är julafton om en månad. Hallå? shit... Och var är snön egentligen? Jag som vill ge mig ut till skidbacken igen men som tur är det imbokat en veckas skidsemester med familjen i sälen elle nått liknade. Det blir fint! Annars har det inte hänt så mycket idag just. Mamma kom hem med ett par nya thermo leggings till mig innan. Så sjukt mysiga och varma såklart! Tränade även innan men nu tror jag det blir att sova tidigt. Sjukt trött. Godnatt! 


Vad kul det är att kolla igenom gamla bilder höni! Hittade b.l.a. denna från min "emo tid"
haha omg... finns så mycket värre också som när jag fick för mig att ha blått,rött,vitt,grönt osv i håret. shit..pinsamt jag var.. 


I skolan

Hänger på fb, nördar tempel run och wordfeud som vanligt.. Nytt rekord på tempel run btw! 6.9 miljoner. Det går framåt... eh.. Bara en timme kvar nu tills min sista lektion börjar som är på ca 3 timmar. Hade nationella i eng på morgonen, suttit här sedan dess. Inställd lektion i historia. Seg dag. Maten var inte god... Min dag det!

Apelsintokig!

Det sämsta med att ta bilen till skolan är att man kommer försent. Vägarbeten och sega lastbilar är inget man räknar med vilket drar ut på tiden endel. Menmen imorgon är det STUDIEDAG! Det firas med ett gäng apelsiner och ett paket smarrypinnar.  





the beauty is inside you


Sitter och redigerar lite smått gamla bilder men borde egentligen plugga. Ska även ta ett träningspass på gymmet senare så det blir att sätta fart snart. Jag har även hunnit laga en mumsig nudelwook ni ser på bilden nedan.
Igår skulle jag egentligen gått på bio ( breaking dawn) men istället blev det en mysig filmkväll. Vi kollade på filmen kronjuvelerna. Den var helt okej, lite seg ibland bara :)




O'BOY


Ett glas med varm chokladmjölk är inte helt fel i vinterkylan!

Livet flyter på! Gymmade med Johanna igår, lite övningar för vighet tillkom också. Hon ska alltså lära mig gå ner i spagat!!!!.. Och hur ovig är inte jag? men äsch värt ett försök ändå. 
Idag då så var skoldagen grymt seeeeeeeg.. Ville bara sova när jag kom hem men innan det hade jag tänkt, hyra någon film och smaska i mig sötsaker. Ha de! 


.                                             

Mys med plugg


När jag kom hem idag hade mamma gjort abelsinkycklig med ris. Låter inte gott med det är det! Synd bara att jag glömde ta bild. Därefter har jag bara slappat,pluggat och myst med min lata Zimbaaaa . Nu till kvällen gjordes det fläskpannkaka som ni kan se på bilden. Haha frågan är bara om den verkligen ska vara så "guppig"?? haha..
Nu kom även mammii med några pk och så skar jag upp lite appelsin. Måste säga att den är fruktansvärt god. Juste plugg var det ja... Ha det bra mina kära läsare! kram 



Sömntuta!

Jag har sovit middag nu de tre senaste dagarna med ändå lyckats somnat skapligt om kvällarna. Känner mig gammal! Ne men det kanske har med det tråkiga, mörka vädret att göra? Känner att jag håller på att bli sjuk också, kan vara lite det med. Därför har jag inte särskilt mycket mer att dela med mig av här i bloggen idag tyvärr förutom att jag ska göra cheesecake nu. Bild kommer troligtvis så snart den är klar (om den blir lyckad). 


Som ni ser är bliden tagen från recepten.se och för er som också älskar cheesecake finns det ett bra/ smidigt recept på denna länken: http://www.recepten.se/recept/cheesecake.html

Lite sur sådär...

Min ända lektion på hela dagen var inställd idag.. Men som tur var jobbade pappa hemma idag så jag fick ta hans racerbil så jag skulle komma hem tidigare. Nu blir det städning,glass och musik och senare gymmet!

Glömde visa mina fina chokladfondanter jag gjorde igår till familjen på fars dag. 

Det vi hade till var grädde, glass, hemmagjord hallonsås och lite florsocker på toppen av kakan. Det var mumma!

Fars dag♥

Ni har väl inte glömt att gratta er far på fars dag idag? Det har iallafall inte jag. Han fick en tröja och något
mer. Och jag måste bara få säga att han är bäst! Pappa ♥

Riktigt lyckad dag/ kväll!

Vaknade igår av min sister som ville att vi skulle baka pepparkakor vilket slutade ungefär såhär: 
Ibland får man ta till lite extra för att göra baket roligit är väl min bästa förklaring till resultatet.  


På kvällen åt hela familjen planka vilket är en av mina favoriträtter! 

Efter att jag njutit av måltiden blev det dags att packa ihop lite saker och åka mot nässjö där jag skulle möta min klasskompis (Emelie) och tillsammans skulle vi se vad en utekväll i nässjö hade att bjuda på. Vi började med en anordnad fest i en lokal. Efter vi varit där lite fortsatte vi mot hotellhögland men vi tvekade lite precis när vi skulle gå in och bestämde oss för att åka till vetlandas hotell istället. 
Vi kom till vetlanda ca halv 12 och hotellet stänger kl 1 men det var klart värt det! Och kvällen blev riktigt lyckad!

Fullt upp!

Min dag: 
- försov mig en timme
- åkte till skolan (fixade också in en extra lektion till imorgon för jag kom försent.... jipppi.....)
- Åkte hem
- Åt,åt,åt..
- Gymmade med Johannis
- Gick på konsert
- Åkte hem igen
- Åt,åt,åt igen..
- Kollade på tv
- duschade
Och nu ska jag plugga och lyssna på musik innan det är dags att sova.. Har en lång dag framför mig imorgon men som tur är blir det bil till skolan vilket betyder lite sovmorgon :) Helt slut är jag också nu. Har gymmat tre ggr på två dagar... 


Ett stort vill ha typ!!

Trött ja!

Nu sitter jag här vid min käraste dator. Duschad och fräsch blev jag också nyss! Men annars idag har det inte hänt så mycket i mitt liv. Skolan var för övrigt väldigt seg och låååååång men efter det drog jag hem och slappade lite innan det blev dags för gym. Och nu sitter jag här och känner mig sliten. Blir att sova tidigt!


Den där skolan..

Lovet var underbart och jag har hunnit med allt möjligt som att träna, festa, filmkvällar, promenader och så har jag träffat så mycket nytt härligt folk. Nu gäller det bara att palla med de ca 6 veckorna fram till jullovet! 

Ne men ni nu är jag riktigt super sugen på glass... Åh ne nu kan jag inte sitta här och skriva av mig mer. Nu ska jag köpa glass! 


Gårdagen



Igår var det en syskondag. Vi drog till donken, köpte onyttigheter och bara satt och snackade skit och hade det trevligt. Något som däremot inte var så jätte kul för min del var när vi stod i kön på willys. Jag skulle precis betala vår energidricka och chips då hon i kassan började snacka med oss och sa: 
-Ni är syskan va? 
-ja 
Sedan sa hon: "du är den äldsta va" och så pekar hon på min lillasyster som är fyra år yngre än mig.........

Kväll/ natt tillbringades med min fina vän Johanna. Vi tog även en tripp till hotellet och festade loss endel vilket gjorde dagen ännu mer lyckad.


Gårdagens outfit:


I
nte världens bästa bilder men från och med nu ska det börja dyka upp lite outfits här i bloggen!!

Vad har jag på mig?

Hallsduk - B.young 
Topp - Monki
Jeans - Carlings (miss sixty) 


Inköpen från jkp





Rävmössa - JC
Ear cuff - ur och penn
Blus - monki

Sedan köpte jag ett lite mer vanliga öronhängen och lite julklappar till släkt och familjen.

Sista dagen på lovet

Jaha ni där tog detta lovet slut. Bara helgen kvar sen blir det nya tag i skolan.... 
För att njuta lite extra av de sista dagarna gjorde jag mig goda pannkakor med socker,kanel och hallon till frukost.
Ska även ner och ta ett gympass senare efter det blir det bara att ligga hemma och slappa till någon film eller liknande, soft!


Hemkommen

Nu är jag äntligen hemma eftre allt farande hit och dit. Hungrig är jag också.... Vi åkte förbi donken innan men visst fan är det bara öppet till 12 på torsdagar.. Festen vi skulle på var inte heller särskilt bra. Dansgolvet bestod av bråkande pojkar vilket slutade med att poliser och annat fick rycka in och vi blev utslängda från lokalen. 
Men nu ska jag inte sitta här och sura. Jag ska ha mat! NUUUUUUUU! eller kanske godis? Blir nog smidagast så. 
Btw inlägg för inköpen osv kommer imorgon :)



Godkväll

Nu har jag precis varit och tjockat mig och kollat på film hos söta Sandra. Mysigt men lite tråkigt att vi råkade hyra en riktigt dryg film. 

Imorgon väntas en dag i jkp med min syster då vi tänkt inhandla lite julklappar bland annat. Och på kvällen blir det att ta en tripp till nässjö och se vad de har att bjuda på. 

Känner att jag borde sova men min katt har tagit upp hela min säng.... 



Piranha

Sedär ja nu kom det till en ny header.

Än så länge har jag bara hunnit se på film och dega ner mig i soffan. Kollade på piranha för andra gången. Men den är väl ingen höjdare enligt mig. Nakna snygga tjejer och kåta killar som blir uppätna av fiskar skulle jag förklara den kortfattat. 



Inte helt fel asså








Så sjukt sugen på ett par jeffrey cambell skor!!!!!!!!!
Tror dem passar bra in på min önskelista till julafton. Inte långt kvar ju det är för tusan redan november :o :s