smoothie

Efter jag har tränat kan det vara bra att få i sig något nyttigt men självklart gott. Jag brukar ibland göra mig som ni ser på bilden en smoothie. Idag blev det hallan,blåbär och banan smak. Allt jag har i är vaniljyoghurt, de bär/ frukter jag nämnde innan och lite honung (bra istället för socker om ni tycker den blir lite sur). Självklart finns det så många andra goda smaker men färska frukter i en smoothie på sommaren slår nog det mesta!

Ny design?

Jag har nu försökt få ihop en ny header till min blogg. Hoppas ni kommer gilla den! Har en del annat nytt på g så kanske blir den bara tillfällig. Ser lite mesigt och ''benig'' ut kanske men får gå ett tag :)

Bra helg!

Super bra helg! I fredags var det ju maskerad vilket var hyfsat kul, jag tänkte ta en slapp dag på fredagen men typ runt 7 tiden ringen en vän och vill att jag hänger med till jkp för att festa. Så det blev snabbt att packa ihop lite grejer och dra vidare. Det blev centrum och dans hela hela kvällen. Grymt kul!
Kolla in vilken smaskig frukost jag fick till genom att göra om ett litet bloggtipps. Nyttigt också! (lotsas inte om chokladen) Nu blir det sängen! Godnatt :)

jeffrey campbell


Detta kommer bli en bra dag!

På väg till skolan...
Men är ovanligt pigg och taggad, idag kommer nämligen en fin vän följa med hem och sen blir det fest och maskeradfest med bästa brudarna!


GLAD! ... typ

Min klänning från nasty gal har kommit :D Ska snart ner och hämta den. Riktigt förväntansfull! Men för att inte låta för glad så råkade jag beställa ett par jeffrey campbell skor i fel storlek igår + att de inte finns och beställa nu mera så jag får väl bara skicka tbx och vänta tills de kommer in igen.... fml! Bilder osv kommer senare idag :) Men först blir det träning!

Suck...

Skulle egentligen inte till skolan idag eftersom jag hade tid hos tandläkaren men så blev hon tydligen sjuk...
Aja jag överlever, kaffet gjorde susen! :)


Tränatränaträna!

Igår blev det hotellet med Johanna. Mycket trevligt! Allt jag har gjort idag är att bara sitta inne, kolla på film och tränat. Jag tränade i ca 1 h och 45 min och jag måste säga att det var riktigt länge sedan jag tränade mer än en timma men gött var det! Anledningen till att jag orkade träna så länge var kanske det ni ser på bilden. En slags sportdring. Så det är nått att rekommendera, smaken var helt okej också.

Puss & Kram /R.T


TÄVLING

Ger dessa skor en ny chans att bli mina genom att gå med i en tävling. Gillar ni dem med? Gå med ni med genom att klicka på länken  här.

Tema - mod

Idag hade vi utställing på våra bilder från mediaveckan. Resultatet blev ungefär såhär:

Skate

Modell: Alexander Loven
Några av mina bilder till projektet till mediaveckan blir just skate bilder.  

Beställd!!!!

Ni kan inte ana hur länge jag väntat på detta. Denna klänningen har varit slut hur länge som helst och nu äntligen ska den bli min! Någon som sved till lite var att frakten kostade mig ca 400 spänn!! nästan lika mycket som klänningen själv men det får den vara värd! :)


Mediavecka

Denna veckan kommer jag bara att sysla med foto. Vilket gör hela veckan slapp och go. Eftersom det mesta sköts hemma så slipper jag dessutom åka in till skolan i Nässjö vissa dagar.
Efter mediaveckan blir detta mitt nya schema. Ganska gött!
Nu blir det film! :)

:)

Nu har jag precis köpt 10 nya filmer så fram över kommer det komma en del filmtipps och som man kan se i mitt föra inlägg så har jag gjort mitt första videoinlägg. Lite oseriöst och så men kanske om ni vill så kan jag börja videoblogga lite :)
Ha det!

cute


Bra dag

Fick sovmorgon till 12.40 och slutade 14.30, helt okej dag i skolan! Lite senare träffade jag världens bästa. Vi fikade, köpte godis och kollade på film. Mysigaste dagen på länge skulle jag vilja säga!

the wanted

Siva Kaneswaran
Ganska läcker!

Dags att ta tag i livet igen..

Nu är jag nyduschad och fräsch! Har även gjort klart min sista matte läxa i matte b känns så skönt! Jag var även och tränade med Johanna på gymmet innan och så har jag ätit god mat. Det blev färsk pasta med curry kyckling. Imorgon ska jag upp 05.15 så det är nog dags att slänga sig i sängen ganska snart.
Puss & Kram!



Skola i morgon....

Nu har jag precis varit och solat vilket jag kände behövdes nu innan skolan. Känner mig likblek + att finnarna jag fått nu under lovet från allt godis måste bort!
Ikväll blir det att krypa ner i sägen tidigt eftersom skolan tyvärr börjar imorgon igen. Men innan det så jag hinna plugga lite matte och smaska i mig något gott.

Puss hej

 



Idre

Fixade till bilderna från Idre lite snabbt nyss! Det var hel mysigt men dock hann jag inte uppdatera bloggen så mycket. Bara för det får ni en bildbomb! :)

2

3

4

6

7

9

11

13

14

14


I så många hjärtan

Ett stort tack till alla er som läste mitt inlägg igår efter den oförståeliga händelsen. Statistiken på bloggen nådde sitt rekord vilket tyder på att killen som lämnat oss berört väldigt många.
Kom ihåg, allt vi bevarar i våra hjärtan kan aldrig tas ifrån oss.  Joel kommer finnas kvar i många hjärtan. Att få finnas i någons hjärta är det finaste man kan få som människa. Ni som nu tänker på Joel och har honom gott om hjärtat, ni har redan gett denna kille din finaste gåva man kan önska.
En sak som gör oss människor så unika är våra minnen ♥

R.I.P

Jag sitter här och snyftar... Ibland önskar jag att jag vore en minde känslig person men det kommer jag aldrig lyckas med. Killen som lämnade sin platts på jorden med namnet Joel Guterstam finns i så mångas hjärtan även i mitt. Jag fick träffa denna killen en underbar midsommarafton, minns hur godtrogen och snäll han var men mest av allt kan jag inte sluta tänka på hans familj och hans nära och kära. Därför vill jag ägna detta inlägget till den förlorade och de fina människor runt omkring honom. Jag brukar ofta tänka att det finns ett öde för allt som händer. Alltså att det var meningen att det skulle hända av en speciell anledning. Jag tror att varje själ har en viss livslängd innan den hamnar i himmelriket.
Be strong!♥

Nyårsdagen

Då har ännu ett år gått och hoppas ni fick en rolig kväll/ natt och kollade på alla fina raketer som jag gjort.
Dagen blev inte riktigt som planerad men jag hamnade till slut hos en vän i nässjö. Mycket mysigt blev det och vid midnatt stod vi och kollade utmed sjön på alla fyrverkerier. Mycket vackert.
Idag blev det bara massa slappande, var även nere på hemma kväll nyss och köpte lite godis. Gjorde även hemmagjord pizza innan.
Två dagar framöver blir det jobb i Eknäs på en industri så kanske inte hinner göra så många inlägg eftersom det är långa dagar + att jag lär vara helt slut när jag kommer hem.
Puss&Kram

Film tipps

Kollade på två bra filmer igår, Hangover part 2 och Apornas planet (r)evolution. Måste säga att båda var riktigt bra! Så de är verkligen några jag skulle rekommendera! Grät desstutom till den andra filmen.