Mer Mallorca bilder

Har nu jobbat en vecka på b-young och nästa vecka väntas det nyta tag i industri. Börjar nästan ångra mig att jag tackat nej till en vecka till i klädaffär. Det är ganska soft. Men sånt är livet, däremot kommer stora delar av nästa vecka tillbringas med körskolan. Börjar redan bli nervös för uppkörningen och skrivningen jag har bokat in. 
Annars så har dagen varit väldigt lugn och direkt eftre jobbet blev det ett solpass. Därefter känns det inte som jag gjort nåonting. Bör komma ut lite så det får bli en liten gårunda snart. 
Men först blir det lite fler uppladdningar av mallorca resan: 

















hej då mallorca...

MALLORCA!!!


Brad på Mallorca! 
Lite smått skrämmande att se + att man kunde känna lukten av röken. Men detta var tydligen vanligt. 


Blekfisarna leker runt på ön.

Shopping i gamla stan - fortsättning följer men nu ska jag sova.

Natti!




Hemma i sverige

Är somsagt tillbacks i sverige igen. Eller a jag kom hem i tisdags! Men Jag har haft det underbart bra i Spanien. Har även massamassa bilder jag ska dela med mig av. Så Nu medans jag sitter och småäter på min käraste toblerone ska jag lägga ihop lite bilder till bloggen. 



Hahaha snyggt med upp och ner vänd text!
BRB!!!

Saknad

Jaha jag tror jag misslyckats redan............ sötsaker går inte att säga hej då till när pappa precis köpt tre chipspåsar och godis. Får ta ett nytt försök efter sommarlovet för ett sommarlov utan godis funkar inte! 
Sov också hos bby inatt, synd nog är det systa gången jag kommer få somna i hans armar innan jag åker iväg. Kommer sakna allt här hemma. Men wtf mallorca here i come :D :D