Slapp dag

Shooo människor!
Nu är det så att själva designen är fortfarande lite sådär ofärdig men jag jobbar på det trotts att jag inte haft så mycket tid till det just de senaste dagarna men det kommer ska ni se. Sen är det också så att jag inte är en höjdare på design eftersom dett är min andra gång ja ändrar om allt men jag försöker göra mitt bästa.
Nu över till dagen: Idag åkte älskligen hem ifrån en super mysig helg hemma hoss mig. Efter det blev det mat hos farmor & farfar som har sin bröllopsdag idag (grattis till dem!). Det var mums sen blev jag trött så jag åkte hem och däckade i min säng. Kan bero på att jag gick upp kl halv sju idag när jag trodde den var halv åtta. Aja så blir det när men glömmer ställa om klockan. På kvällen blev det taco med familjen och en hyrfilm mamam ocg jag fixade när vi var nere och köpte vitaminwather till mig. Nu sitter jag här vid datan och äter sesamkakor och skriver med hassan<3 , snart blir det sleep time så godnatt ni söta!
    

Här är också en söt bild på mig och hassan från festen förra veckan:
 


Tjaa

Nu är det så att jag håller på att mixar endel med designen så den kommer att vara väldigt oklar och rörig ett tag framöver tills alla bitar blir bra. Vill också gärna höra tipps om hur jag kan göra om ni har förslag.
Om vi nu ser tillbacka på dagen så har den varit ganska fyfsatt bra. Lite så förvirringar här och där men annars helt okej. Om jag ska ta upp något korkat ja gjorde kan väl vara att jag stressade som fan till bussen efter skolan idag för att hinna med tåget. När jag tillslut flåsande är framme är inte tåget där så jag kollade till klockan. Oj Rebecca det råkade inte vara så att ditt tåg går kvart över tre och klockan är kvart över två? OOJOO! -.-
Inte nog med det hoppar jag på en buss efter 40 minuters väntan istället och då ringer pappa. Han var tydligen i nässjö och tänkte att han kunde köra hem mig. Typiskt nog dör min mobil just nå men jag hoppar av ändå. När jag irrat runt ett tag ser ja bilen. Puuh sen åkte jag hem (Y). När vi kom till vetlanda gick vi och köpte träningskläder till mig sedan hem, mat, ringa och nu blir det bara att ta de lunt och prata lite med älskling, skönt nog.
/ R.T


Otursdag med pinsamheter

Godkväll! Måste bara börja med att säga att detta denna dagen har varit en väldigt händelserik dag. Jag vaknade kl halv fyra men gick upp ca fyra för att plugga. Har aldrig gjort så tidigare men kändes som ett måste eftresom mitt prov till idag var ganska stort och jag hade bara pluggat lite kvällen innan. Men iallafall så kändes det faktiskt bra och jag tyckte det hade fastnat i skallen på mig så jag tog tid lite extra tid att fixa mig/ äta och väcka stackars älskligen med en bländande kamera ( inte snällt jag vet men ibland får man göra vad man kan för att få upp människor). Gjorde också frukost till honom innan det bar iväg mot stationen i vetlanda.
På tåget pluggade jag också ganska intensivt trotts att koncentrationen var ganska svår pga någon kille som skulle spela sig döv med sin fruktansvärda musik. Tillslut kom jag ändå fram och hoppade på en buss till skolan, ok det var vad ja trodde... Efter ett tag när jag kollar lite snabbt ut möttes jag av väldigt okända bilder. Men ja tänkte inte så mke mer på de utan fortsätter att kämpa emot mina ögonlocka så dem inte ska falla ner så jag somnar. Efter att tag kan jag konstatera att det måste varit fel buss men jag satt kvar och med tiden kom jag dit jag var när jag hoppade på bussen. SNACKA OM PINSAMT! Aldrig mer buss tänkte jag och gick med raska steg mot skolan. Kom faktiskt i tid trotts den otroliga fördröjningen men inte var detta the end av min otur för dagen.
När det sedan var dags för prov var jag så förvirrad och trött att jag verken kunde koncentrera mig eller fatta det minsta av provet. Bra jobbat Rebecca Topcov (Y)!
Kändes verkligen som min hjärna helt plötsligt omprogramerades och körde sitt rejs. PUuuH.. Aja nu är det över, har överlevt denna dagen också men de folk som träffat mig idag eller sätt mig åtminnsone måste tro det är nått fel på mig. Som tur var blev man inte ensam om att vara allmänt konstig när man träffar gamla klasskompisen emy, fick ett gott skratt och nu ligger jag hemma i sägen helt klarvaken. Har nu varit vaken i 18 h, känns helsjukt att min trötthet förvandlats sådär. förmodar att jag får ta endel av konsekvänserna imorgon då jag knappast hoppas på atta jag kommer kunna dra mug ur sängen. Förvänta er inte häller en fin renskriven text nu, min hjärna har fortfarande inte återställt sig för att fungera normalt. Men nu blir det en härlig fruktsallad söta mamma precis kom in med och en PK , Mooohahääähää. Ok det kommer inte förbättra mitt sovbekymer men ässch botten upp och sov så sött min kära. Saknar min pojk redan...

Puss!


I skolan

Sitter i skolan och har multimedia. Usch säger ja bara, detta suger och ja vill gå hem.
hejdå

Slapp men trevlig helg



Goddag!
Är seg på att skriva, ja vet. Men ja tänker ändå berätta lite kort om min helg. I fredas var älskligen här, vi kollade på film och mös hela kvällen de var sjukt mysigt. Igår var jag med helena och drog runt lite. Träffade också en gamla klasskompis på en fest utanför stan. Sjukt kul att träffas igen eftersom vi numera bara ses och säger hej/ hejdå när hon går av och jag på tåget vid stationen de moronar jag har sovmorgon.
Nu idag då kommer min ängel hit igen och är här tills imorgon ♥
/ kram R.T