2 outfit


Ta hand om ditt hår!

Hittade nyss en toppen sida som har allt man kan tänkas behöva till sitt hår. Hitta den här
 Lanza Powder Up Texturizer Kit
Jag är även helt förälskad i Lanzas produkter. Är ni med de? Detta packetet ni ser på bilden kostar endast 169 kr (kampanj) Det blir att beställa!

Mysmys

Sitter just nu och dricker te och smaskar i mig en chokladboll. Som ni kanske vet så har jag praktik. Jag håller på med en hemsida åt b.young och faktiskt går det bättre än väntat så ni får gärna kolla in den sen när den är klar (:

Bättre sent än aldrig!

Lite bilder från shoppingen förra veckan i Jönköping.

Två godingar!

Ledsen jag har inte fixat någon bild än men håll utkik så kommer det! Men för er som är som mig och älskar choklad. Dessa två är supergoda. Testade dem igår.

Läppglanset

Jag har fått många frågor om läppglanset jag la ut nyligen. Om det verkligen funkar, är det obehagligt att ha på sig osv. Därför tänkte jag någon gång idag fixa en före/ efter bild för er som vill se resultatet. Sedan så sticks det ju en del i början och man märker ju att något händer med läpparna men det blir en vanesak tycker jag :)



TIPS!

Pumping lip polish

Jag var nere på kicks här om dagen med en vän och bara för skoj skull frågade jag efter något som kunde göra läpparna lite fylligare, större osv. Då visade de mig det här läppglanset. Nu är jag helt fast vid det! Det blir ingen överdriven förändring men märks gör det och läpparna blir riktigt läckra. Finns även i ett antal olika färger.


Rummet

Nu får ni ett litet smakprov på mitt rum som har varit med om lite förändringar i helgen :)
Btw tavlorna ska upp men har inte fått alla än så det får vänta lite.



Shopping

Glömde säga att jag också var på shopping tur i jkp så snart kommer det nog upp lite bilder på inköpen med (:

Centrum

I onsdags var det fest i jkp på centrum. Mycket kul kväll! Vi råkade även hamna på förstasidan av http://studentplaza.se/
Ursäkta att jag varit så seg på att uppdatare bloggen men det kommer bli bättre! (:

Sjuk..

Känner att jag varit lite dålig på att uppdatera här. Just nu ligger jag i sängen och är sjuk. Men ska börja bli mer aktiv då jag orkar dra mig ur sängen!
Ha de ! :)


Söndag.. igen

Söndagar: Plugg, film och godis!
Imorgon går jag ut på praktik medans alla andra har lov.. Känns lite sådär men Egypten resan börjar närma sig :D

Ego dag



Maten

Jag ver hemma från skolan idag och passade därför på att laga mig något gott. 

Träning på hög nivå!

Tränat 3 dagar rak nu och det känns hur gött som helst! Gjorde mig även en stor härlig macka innan, okej två blev det sen + en pannkaka. Det jag hade på var ost, skinka, sallad och sharonfrukt. Men jag antar att det är godare än vad det ser ut som :)

Läppförstoring

4VOO Lip Maximizing serum

Folk kommer kanske tro att jag kanske är lite smått dum i huvudet nu men hur bra låter det inte med lite extra mjuka och fylliga läppar? Visst mina är inte små men konturerna blir även klarare av denna produkten och jag är jätte sugen men frågan är om man vågar testa :o Vad tycker ni?


Gårdagen

Hann aldrig göra mitt inlägg för dagen igår så det får bli nu istället. Jag hade fullt upp hela dagen, först blev det gymmet och efter det gjorde jag mig en god hemmagjord kycklingburgare. Sen var det bara att börja fixa iordning sig och dra vidare mot farmor och farfar för att fira farmors födelsedag och äta ännu en gång.

Därefter åkte jag hem en stund innan jag drog vidare mot en vän för att chilla och se film. Vi drog även ner och köpte pizza. Mycket trevlig och bra dag med andra ord!


Gofika!


Det ni ser på bilden är:
1. chokladscones
2. tror ni fattar?
2. keso bullar
Allt är hemmabakat :)

Spruta :(

Snart är det dags att åka utomlands därför blev jag tvungen att ta en spruta idag. Usch säger jag bara. Men nu är det avklarat!

Ny maträtt

Vad är det?
- sallad
- pasta
- skinksås
- värma tomater
- stekta pinjenötter
- ost